Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.05.2012, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Mü-Yap Skandalı ve Bilinmeyenler!

Üzerinden ne kadar birazcık zaman geçsede, Hakkı Alkan'ın hazırladığı ve yaşananları bu videonun sonuna kadar izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Smile

------------------------------------------------------------------

SDN Forum'un mahkeme kararı ile kapatılması konusunda bilinmeyenleri paylaşma vakti geldi. Bu videoda, haklı mücadelemizi ve skandalların neler olduğunu izleyeceksiniz.

SDN Forum'un kapatılması konusunda yazdığım yazıdan sonra verdiğimiz mücadeleden avukatımız M. Gökhan Ahi'nin tecrübesi ve gayretleriyle birlikte galip çıktık ve sitemiz için alınan erişimin engellenmesi kararı kaldırıldı.

Bu süreç içinde yaşanan gelişmeleri ve skandalları, aşağıdaki videoda detaylarıyla izleyebilirsiniz.

Skandalları anlattık!

http://www.youtube.com/watch?v=MS24czzaj4Y

Mü-Yap'ın YouTube'a bizzat kendisi tarafından yüklenen bir videonun embed kodlarıyla forumda paylaşılması, Mü-Yap'ın bu videoyu yayınladığımız için ihtar göndermesi, videoyu kaldırmamıza rağmen yine de siteye erişimi engellemek için mahkeme kararı aldırması belki de skandalın en büyüğüydü.

Sevr Anlaşması gibi tahhütname

Mü-Yap avukatı Eren Malkoç ile ile irtibata geçtiğimizde kapatma kararını geri aldırmak için ısrarla imzalamadığımız taahhütnameye buradan ulaşabilirsiniz. Taahhütnamede bulunan anlaşmaları okudukça çok eğleneceğinizden eminim.

Taahhütname: [URL="http://static.shiftdelete.net/img/article_new/karar1337174663.jpg"]buradan[/URL]..

Teşekkürler
Bu mücadelemiz sırasında bize destek olan okurlarımıza, sektörümüzdeki yayıncı arkadaşlarımıza, her daim desteklerini eksik etmeyen değerli iş ortaklarına ve resmi kurumlara, yoğun çaba sarf eden sivil toplum örgütlerine, Twitter'da TT olmamızı sağlayan sosyal medya kullanıcılarına bir kez daha teşekkür ederiz.

Kaynak: [URL="http://shiftdelete.net/mu-yap-skandali-ve-bilinmeyenler-37209.html"]ShiftDelete[/URL]
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu