Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.05.2012, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Karikatür

Site Adresi: karikatur.ws
İçerik: Karikatür, karikatürler, komik karikatürler
Tanıtımı:

Karikatür meraklılarına müjde. Erdil YAŞAROĞLU'ndan, Yiğit ÖZGÜR'e, Selçuk ERDEM'den Serkan ALTUNİĞNE'ye kadar bir çok usta karikatürist'in karikatürlerine sadece tek tıkla ulaşabileceğiniz bir internet sitesinden bahsetmek istiyoruz. karikatur.ws !

Çeşitli ustalara ait yüzlerce karikatür'ün bulunduğu site, basit ve kullanıcı dostu yapısıyla dikkat çekiyor. Siteye ilk girdiğiniz zaman ana sayfada 1 adet karikatür bulunmakta. Her tıklamada yeni bir karikatüre ulaşabileceğiniz sitenin Browse bölümünden de karikatür kategorilerine ulaşmak mümkün. Dileyen kullanıcılar sitede bulunan karikatürler için yorum yapabilir veya çeşitli sosyal medya sitelerine göndererek arkadaşlarıyla beraber keyifli dakikalar geçirebilirler.

Türk mizah'ının en güzel örneklerinden birisi olan karikatürler, 7'den 77'ye her türlü insanı güldürebilecek ve keyifli dakikalar geçirtebilecek cinsten. Türkiye'nin en çok okunan karikatür ve mizah dergilerinden seçmece olarak özenle toplanan bu mükemmel arşiv ile komik karikatürler okumak ve eğlenceye doyacaksınız.

Hayatın stressini üstünüzden atmak, doyasıya eğlenmek isteyenler için karikatur.ws, tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Gülmek için daha ne bekliyorsunuz?

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu