Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.06.2012, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Tasarımın neresinde hata var bakar mısınız

Arkadaşlar bugün photoshopta yaptığım tasarımı kodladım ama bir yerlerde hata yapmışım ve onu bulamıyorum bir bakarsanız siteme neresinde hata yaptıysam yardımcı olabilirmisiniz?
Mesaj02.06.2012, 11:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hata yapmışım diyorsun da hata ne ?
onu söle yardımcı olalım.

______________
Mesaj02.06.2012, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilmiyorum işte yazılar kaymış menü falan kaymış size soruyorum bende nerede hata yapmışım diye...
Mesaj02.06.2012, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın bölünmesinde sorun yok ama kodlanmasında önemli sorun var Sad
Mesaj02.06.2012, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodlamayı bir atsam baksan olur mu?
Mesaj02.06.2012, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen at ama şuan çok meşgulüm Sad Akşama düzeltip atarım..
Mesaj02.06.2012, 12:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok kodun neresinde hata yapmışım onu söyle biliyorsam ben hallederim

Kod:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Tasarım I</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (Tasarım I.psd) -->
<table id="Tablo_01" width="950" height="600" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
   <tr>
      <td>
         <img src="http://img.webme.com/pic/h/harbide/1.png" width="950" height="242" alt=""></td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <table width="950" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
              <tr>
                <td height="318" align="center" valign="middle" background="http://img.webme.com/pic/h/harbide/2.png"><table width="950" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                  <tr>
                    <td width="10" height="211">&nbsp;</td>
                    <td width="263" valign="top">Menü Kodu Buraya</td>
                    <td width="11">&nbsp;</td>
                    <td width="666" valign="top"><div id="content"></td>
                  </tr>
                </table></td>
              </tr>
            </table></td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <img src="http://img.webme.com/pic/h/harbide/3.png" width="950" height="40" alt=""></td>
   </tr>
</table>
<!-- End Save for Web Slices -->
</body>
</html>
Mesaj02.06.2012, 12:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen Bana Özelden ulaş Wink
______________
Mesaj02.06.2012, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş bu tasarım katlanır kesilişimde hata var resmi full at.
______________
Mesaj02.06.2012, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımda sorunlu bence stillerden dolayı onu geçtim kodlama kötü olmuş biraz derslere bakmalısın.
Mesaj02.06.2012, 12:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

forum-code yazmış:
tasarımda sorunlu bence stillerden dolayı onu geçtim kodlama kötü olmuş biraz derslere bakmalısın.

Aynen Google'ye '' Css Tasarım & Kodlama Bs-Cim '' Yaz derslerimi görürsün.
______________
Mesaj02.06.2012, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodlamayı anladımda stille ne alakası var onu çözemedim?
Mesaj02.06.2012, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim Stiller farklı renklerdeki tonlardan oluşur ren aşagıda kapalıdır yukarıda daha açık sen bunu içerik kısmına veya menüye koyarsan devamlı aynı içerik resmi geliceginde içerik veya menüye çok şey yazdıkça

açık
kapalı
açık
kapalı

şeklinde olur buda hoş durmaz..

Tasarım Stiller Düzeltildi Tasarım Kodlandı Özelden Yollandı Wink

______________
Mesaj02.06.2012, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani diyosun ki ya hep açık olacak ya da hep kapalı öyle mi?
Mesaj02.06.2012, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öyle Demiyorum Mesela

Açık
___________
I I
Açık I I Açık
I Kapalı I

Gibi devamlı orta taraf kapalı yanlar ve üst açık olarak iner..

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu