Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.06.2012, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu: CSS Bilenler Buraya!

İyi günler! Öncelikle kendimi tanıtayım; ben Mete. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kod sitesi olan siteneeklekodlari.blogspot.com (günlük 15000 ziyaret) ekibinin bir üyesiyim.

Aynı ekip tarafından henüz yeni açılmış olan ve son derece hızlı yükselen Site Doktoru projesinin ikinci yöneticisi de benim.

Açıklayamayacağım, ama çok da uzak olmayan bir tarihte, yeni bir projemizi yayına sokacağız. Bunun için ekibimize yeni kişiler katmamız gerekiyor. Bu yüzden de buradan css bilen arkadaşlara sesleniyorum.

Tr.gg siteler hoştur. Yani bedava-sitem.com un tutmasının sebebi, sadece google'da "bedava site" aramasında başta çıkıyor olması değil. Ayrıca kullanımının çok pratik olması, kod bilgisi gerekmemesi ama arayüzünün html css ve javascript dillerini desteklemesi ve en önemlisi türkçe olması, bedava-sitem.com u bu kadar popüler yaptı.

Ama Tasarım! tr.gg sitelerin ortak olumsuz yönünü kime sorarsanız sorun, cevap muhtemelen ya özgün içerik olmamasıdır ya da berbat ve klişeleşmiş tasarımdır!

Ekibimizde kod bilmeyenler de var, kod üstadları da. Ama ekibimizin bir eksiği var. Biz bedava-sitem konusunda deneyimsiziz. Elbette ki basit bir sistem. Ancak kendi oluşturdukları tasarımları bedava-sitem sitelerine uygulayan insanlar var. Biz de bu eksiğimizi kapatmalıyız.

Açılacak sitemizde son derece harika bedava-sitem şablonları bulunacak. ekipçe oluşturduğumuz tasarımlar tr gg siteler için ikinci bir altın çağ başlatacak. şablonları kullanan siteler, şablon sayfalarında görüntülenecek. Belki de copy paste yapmanıza gerek kalmadan, iki tıklamayla tasarımları sitenize ekleyebileceksiniz.

Eğer büyüyen ekibimizin önemli bir parçası olmak isteyen, cssden anlayan veya en azından tr.gg için şablon oluşturma konusunda deneyimli olan arkadaşlar varsa,

ekibimize:

koddostu( at )gmail.com

adresinden, bana ise:

kilavuzcu( at )gmail.com

adresinden ulaşabilirler.

Hepinize iyi eğlenceler, ve iyi çalışmalar.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu