Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.07.2012, 12:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Ramazan İntrosu | Çalışkan Blog

NOT: Bu intro tamamen Caliskan-Blog.Tr.Gg 'ye aittir. Sitenizde paylaşırken alıntı yazısını yazmayı unutmayın.



Bu introyu sitenize Eklemek İçin;

Bs Yönetim Panelinden EKSTRALARI DEĞİŞTİR'E tıklayın.
Daha sonra introyu seçip etkinleştirin.
Sonra da Giriş butonunun önündeki metin kısmına aşağıdaki kodu ekleyin.


Kod:
<style type="text/css"> #ramazanintrosu {    height: 500px;    width: 1000px;    margin-top: 5px;    margin-right: auto;    margin-left: auto; } #ust {    background-image: url(http://img.webme.com/pic/c/caliskan-blog/ust.png);    background-repeat: no-repeat;    height: 363px;    width: 1000px; } #alt {    height: 137px;    width: 1000px; } #gununsozu {    float: left;    height: auto;    width: 240px;    margin-top: 80px;    margin-left: 25px; } #tarih {    float: left;    height: 25px;    width: 450px;    margin-left: 237px;    margin-top: 27px; } </style> <div id="ramazanintrosu"> <div id="ust"> <div id="gununsozu"><center> <b><iframe width="235" scrolling="no" height="200" frameborder="0" src="http://rbaglar.tk/gununsozu.php" marginheight="0" marginwidth="0"></iframe></b></center></div> <div id="tarih"><font face="Comic Sans MS, cursive" color="#990033"> <p><b> <script language="JavaScript">
<!--
var now = new Date(); var yr = now.getYear(); var mName = now.getMonth() + 1; var dName = now.getDay() + 1;
var yr_str = " 19"; // yil 2000 iken, 19 sayisinin çikmamasini saglayacak string
var dayNr = ((now.getDate()
<10) ? "" : "")+ now.getDate();
if(dName==1) Day = "Pazar"; if(dName==2) Day = "Pazartesi"; if(dName==3) Day = "Salı"; if(dName==4) Day = "Çarşamba"; if(dName==5) Day = "Perşembe"; if(dName==6) Day = "Cuma HAYIRLI CUMALAR"; if(dName==7) Day = "Cumartesi";
if(mName==1) Month="Ocak"; if(mName==2) Month="Şubat"; if(mName==3) Month="Mart";
if(mName==4) Month="Nisan"; if(mName==5) Month="Mayıs"; if(mName==6) Month="Haziran"; if(mName==7) Month="Temmuz"; if(mName==8) Month="Ağustos"; if(mName==9) Month="Eylül";
if(mName==10) Month="Ekim"; if(mName==11) Month="Kasım"; if(mName==12) Month="Aralık";
if ( yr > 99 )
{
yr_str =" ";
if ( yr < 2000 ) yr += 1900;
}var todaysDate =(" " + dayNr + " " + Month + yr_str + yr + "" + ", " + Day + ""); document.open(); document.write("<FONT face=arial SIZE=4 color=black>"+todaysDate+"</FONT>");// -->
</script> </b></p> </font> <p><font face="Comic Sans MS, cursive" color="#990033">      </font></p> </div> </div> <div id="alt"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/c/caliskan-blog/alt.png" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/c/caliskan-blog/alt.png" usemap="#Map" />     <map name="Map"> <area shape="rect" coords="137,83,328,127" href="http://caliskan-blog.tr.gg/ana-sayfa.htm" _fcksavedurl="http://caliskan-blog.tr.gg/ana-sayfa.htm" /> <area shape="rect" coords="531,84,918,126" href="http://caliskan-blog.tr.gg/Ziyaretci-defteri.htm" _fcksavedurl="http://caliskan-blog.tr.gg/Ziyaretci-defteri.htm" />     </map></div> </div>

______________
Mesaj16.07.2012, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzelmiş.Yani şahsen beğendim.
Mesaj16.07.2012, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

by-gurgen yazmış:
güzelmiş.Yani şahsen beğendim.

Sevindim
______________
Mesaj16.07.2012, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Caliskan-blog ;

Düşünceniz şahşen mükenmel ama 11 ayın sultanına bukadar basit bir intro olmamalıydı ben gerekirse Çizer kodlarım yine olmassa Wordpress Çevirim .

______________
Mesaj16.07.2012, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-cim yazmış:
Caliskan-blog ;

Düşünceniz şahşen mükenmel ama 11 ayın sultanına bukadar basit bir intro olmamalıydı ben gerekirse Çizer kodlarım yine olmassa Wordpress Çevirim .

Elimden gelen bu profesyonel değilim grafikerlikte.
______________
Mesaj16.07.2012, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kusura bakma ama çok basit kalmış. Yani şöyle neon ışıklı yazılar olsa ya da cami brush'ı kullansan felan kabul ama bu pek sade kalmış.
______________
Mesaj16.07.2012, 13:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

mrtiqi yazmış:
Kusura bakma ama çok basit kalmış. Yani şöyle neon ışıklı yazılar olsa ya da cami brush'ı kullansan felan kabul ama bu pek sade kalmış.

Dedim ya grafikerligim kötü ...
______________
Mesaj16.07.2012, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşın grafikerliği kötü olabilir.ama sonuçta emek verilmiş.Teşekkür ederim
Mesaj16.07.2012, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkunyucetarihi yazmış:
Arkadaşın grafikerliği kötü olabilir.ama sonuçta emek verilmiş.Teşekkür ederim

Allah razı olsun bi anlayan çıktı sonunda Very Happy

Arkadaşlar varsa grafikerligi guzel olan mesaj atsıın bana siz çizin ben kodlarım
______________
Mesaj16.07.2012, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yankış anladın biz emeğine saygısızlık yapmadık . Cool
______________
Mesaj16.07.2012, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-cim yazmış:
Yankış anladın biz emeğine saygısızlık yapmadık . Cool

rica ederim bende öyle söylemek istemedim eleştirileriniz çok haklı..
______________
Mesaj17.07.2012, 08:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar önizleme burada.
http://deneme-caliskan.tr.gg/Ramazan-Introsuv1.htm
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu