Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.08.2012, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu: İlginç Olayları Paylaşın

Bu konuda isteyen herkes bildiği ilginç bir olayı paylaşabilir (:
İlk ben başlıyorum:


Dünyanın En İlginç İntiharı !

1998′de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti!Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı.

Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..
Mesaj07.08.2012, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vaay çok ilginç.
______________
Herkes birşeyi bilmek zorunda değildir. Bilgi paylaşdıkça çoğalır.
Mesaj07.08.2012, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynen gerçekten über ilginç...
Mesaj07.08.2012, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Destek amaçlı birkaç tane de ben yayınlamak istedim..

1) 1985'de New Orleanslı cankurtaranlar o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmamasını kutlamak için bir parti verdiler. Partide konuklardan biri çok ilginç bir biçimde boğuldu.

2) 1975'de İngiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programı izlerken erkek yarım saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi geçirerek öldü. Eşi cenazeden sonra programın yapımcılarına bir mektup yazarak kocasını hayatının son dakikalarında bu kadar mutlu ettikleri için teşekkür etti.

3) 1983'de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

4) Amerika'nın Arkansas Eyaleti'nde 19 yıldır komada yatan Terry Wallis 13 haziran 2003 de hayata döndü.
Mesaj08.08.2012, 06:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cehennemden Gelen Sesler

Rusya'da bir kaç bilim adamı yeraltı tabakalarındakı kırılmaların sesini kaydetmek için 14.4 kilometre kuyu kazıyorlar ve bu dinleme cihazlarını yerleştiriyorlar.

İlkinde çok zayıf frekansta insan sesini duyuyorlar ama böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşündüklerinden ilk etapta bu yerleştirdikleri cihazdan gelen sesler olabileceği kanaatine varıyorlar.

Daha sonra daha yüksek frekanstaki sesleri algılayabilecek cihazı yerleştirdiklerinde hayrete düşüyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanin çiğlik seslerini duyuyorlar.


Çoğu bilim adamı işini bırakıyor.
Mesaj08.08.2012, 06:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Confused
Tuvalet üzerinde 2.5 yıl!

Tam 2 buçuk yıl boyunca tuvaletin üzerinde oturduğu ortaya çıkan kadının öne sürdüğü neden şaşırttı.
Daily Mail’deki bir habere göre, Singapur’da yaşayan Mee Yan Leong isimli kadın, 25 Mart 2009 tarihinde oturduğu tuvaletten tam 902 gün boyunca kalkmadı.

Yemek yeme gibi ihtiyaçlarını burada karşılayan 58 yaşındaki kadın, garip davranışının nedenini ise, “bir gücün beni ele geçirdiğini hissettim” şeklinde açıklayarak, bu ‘gücün’ tam olarak ne olduğunu anlayamadığını ifade etti. Mee Yan Leong’un eşi Kian Ann Ong ise eşinin tuvalette oturduğu süre boyunca yalnızca 18 kere duş aldığını ve bu zamanların kadının tuvaletten kalktığı nadir anlar olduğunu söyledi. Ong, eşinin tuvaleti terk ettiği halde ‘insanların kendisine taş ve tazyikli suyla saldıracağı’ korkusu taşıdığını belirtti. Mee Yan Leong, 2 buçuk sene boyunca 27 yaşındaki oğluyla bile konuşmadı.

Eşi hakkında endişelenmeye başlayan Ong, en sonunda acil servisi arayarak yetkilileri çağırdı. Kadını zorla tuvaletten kaldıran acil servis ekibi, onu bir havluya sararak hastaneye götürmeyi başardı. Leong burada tedaviye alındı.

______________
Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.

Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu