Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.08.2012, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu: CSS Spirite Tekniği

Sprite tekniği nedir ?
Sprite tekni bir çok resmi bir araya getirip tek resme çevirmek ve css'de tek resimle kodlamaktır .
İşte sprite tekniğini kullanmak;
http://www.youtube.com/watch?v=RDZrAwvqYuM

______________


2 yaşına gırıyoruz!
Mesaj10.08.2012, 14:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok iyi oldu ben mause over kullanıyordum ve dediği gibi 1 saniye geçtiksen sonra geliyordu.
______________
Mesaj10.08.2012, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

turkish--people yazmış:
Çok iyi oldu ben mause over kullanıyordum ve dediği gibi 1 saniye geçtiksen sonra geliyordu.

=) ben çok resimli tasarımı spriteyle yapıyodum
______________


2 yaşına gırıyoruz!
Mesaj10.08.2012, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

şahsen bilmediğim bir yöntemdi tayfun erbileni ful takip ediyordum bu dersi kaçırmış veya dikkate almamışım demekki Smile
______________
Bir hadiseyi düşünebilmek için filozof olmaktan başka çare görmemek, düşünme hakkından vazgeçmek değil midir?
Mesaj10.08.2012, 15:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

csshocasi yazmış:
şahsen bilmediğim bir yöntemdi tayfun erbileni ful takip ediyordum bu dersi kaçırmış veya dikkate almamışım demekki Smile

tüm derslerini izliyorum abimin videolarından bazılarını5 kez bile izlediğim oldu
______________


2 yaşına gırıyoruz!
Mesaj11.08.2012, 22:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir yardım edermisiniz ? Ben yapamadım Smile Kodlarım bunlar


Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <title>Diller</title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
</head><body>

<ul id="menu">
<li class="m1"><a href="a">tr</a></li>
<li class="m2"><a href="b">de</a></li>
<li class="m3"><a href="c">ing</a></li>
<li class="m4"><a href="d">it</a></li>
<li class="m5"><a href="e">is</a></li>
<li class="m6"><a href="f">fr</a></li>
<li class="m7"><a href="g">jp</a></li>
</ul>



</body></html>



Kod:
/* sıfırlamalar */
budy {}
ul,li {padding: 0; margin: 0; list-style-type: none}
:focus {outline: 0}

/* menu */
#menu {width: 244px; height: 48px; background: url("diller.png"); overflow: hidden}
#menu li {float: left}
#menu li a {display: block; height: 48px; text-indent: -9999px}
#menu li.m1 a{ width: 33px}
#menu li.m2 a {width: 32px}
#menu li.m3 a {width: 32px}
#menu li.m4 a {width: 30px}
#menu li.m5 a {width: 33px}
#menu li.m6 a {width: 35px}
#menu li.m7 a {width: 35px}
#menu li a:hover {background: url("diller.png")}
#menu li.m1 a:hover [background-position: -33 -51}
#menu li.m2 a:hover [background-position: -65 -51}
#menu li.m3 a:hover [background-position: -97 -51}
#menu li.m4 a:hover [background-position: -127 -51}
#menu li.m5 a:hover [background-position: -160 -51}
#menu li.m6 a:hover [background-position: -195 -51}
#menu li.m7 a:hover [background-position: -230 -51}
Mesaj12.08.2012, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Sprite

Koddaki Diller.png'nin adresi yazılmamış.Ondan çalışmayabilir.
______________
Maksat,Güzel Amasra'mızın Tanıtımını Yapmak...

Banner,logo,başlık resmi yapımında yardımcı olunur...
Dar veya sola yanaşık sitelerin kenar boşluklarına, siteye uyumlu   yapılır...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu