Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.08.2012, 21:52 (UTC)    
Mesaj konusu: SERVER TANITIM DEVİNDEN RAKİPLERİNE DÖRT DEV DARBE!

Yeni server tanıtım sitesi olan Metin2-AUTO Gündeme damgayı vuran site oldu son zamanlarda Sürekli yenilik yapan Metin2-AUTO durdu durdu bombayı patlattı!

Rakipleri yerinde sayarken Metin2-AUTO Dört yeniliği ardı ardına yaptı tüm dikkatleri üstüne topladı ve işte sizinde dört gözle beklediğiniz o Yenilikler;

1) Reverse-TEXT! - Metin2-AUTO'nun Yeni hizmeti olan Reverse-TEXT! sayesinde istediğiniz Kelime,Cümle,Yazı,Şiir,Güzel,Söz girip Tersine Çevirebileceksiniz.

2) Google-SEARCHS! - Metin2-AUTO'nun en büyük Yeniliklerinden biri olan Google-SEARCHS! Metin2-AUTO'ya özel dizayn edilmiş bir biçimde sitede zorluk çekmemeniz açısıyla herşeyi kolayca bulabilmeniz için eklenmiştir şık görünümüylede bi hayli ilgi çekmektedir.

3) NewsCAST! - Metin2-AUTO'nun en çok sevilen Yeniliği NewsCAST! size teknolojiden haberler veriyor Google,Facebook,Yandex,iPhone,iPad ve aklınıza gelebilecek bütün dev şirketlerden özel haberler yayınlıyor.

4) Server/SiteRATE! - Metin2-AUTO'nun puanlama sistemi olan Server/SiteRATE! dier puanlama sistemlerinden çok farklı bütün serverleri tek bir etik bellekte tutan Server/SiteRATE! puanların sonuçlarını görebilme imkanıda sağlıyor.

http://www.metin2-auto.tr.gg/
______________
metin2-auto( at )hotmail.com

Not: (at) deil @ olacaktır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu