Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.09.2012, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Bi Sorum vaaa ?

Lise 1'e gidiyorum sorumluluk sınavlarına girdm 3 tane dersm kaldı oratalamam 48,7 acaba geçiyomuyum yardım ederseniz büyükbü sevaba girersnz Smile
______________
Mesaj04.09.2012, 18:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lise 1. Sınıf "Sınıf Geçme Yönetmeliği" Esasları nedir ?

- Her dersten (-2-) geçer not almak.
- Yıl sonu ortalaması 3.00 ise Dil ve Anlatım dersi hariç (Dil ve Anlatım Dersi baraj derstir) öğrenci borçsuz olarak ve direk bir üst sınıfa geçebilir.
- Birinci dönem notu (-2-) geçer ve üstü olsa da 2. dönem notu en az geçer (-2-) olmalıdır.
- Birinci dönem notu (-0-) Etkisiz ise o dersten başarılı olabilmek için en az (-3-) almak gerekir.
- Birinci dönem notu (-2- , -3- , -4- , -5- ) olsa da o dersten başarılı olabilmek için öğrencinin ikinci dönem kanaat notunun en az -2- geçer not olması şarttır.
- Öğrencinin ders yılı sonunda başarısız olduğu ders veya dersleri varsa Haziran Ortalama Yükseltme sınavlarında en fazla 4 dersten sınava girebilir. Sınava gireceği derslerin seçimi Haziran ayında sınav döneminden hemen önce, okul idaresi tarafından duyurulacak tarihlerde ilgili sınıf öğretmeni veli ve öğrencinin mevcudiyetinde birlikte seçilerek dilekçe ile belirlenir. Öğrenci dilekçesinde belirttiği derslerin dışında derslerden sınava giremez.
- Ortalama Yükseltme sınavları sonunda en fazla 3 dersten borçlu olarak bir üst sınıfa geçebilir.Bunun adı bir üst sınıfa öğrenci sorumlu geçti olarak adlandırılır.

*Alıntıdır

______________

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Mesaj04.09.2012, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eğer Anadolu Lisesinde okuyorsan 3 zayıfla kalırsın.. Düz lisede 3 zayıf geçer , kredin 72'nin üstünde ise sorumsuz olarak geçiyorsun. Ama eğer kredin 72'nin altında ise , önündeki 4 sene boyunca o 3 dersi vermek zorundasın.
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu