Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj31.10.2012, 22:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

Neden "Hata: Zaten kayıtlısın!" mesajı alıyorum?

Bunun birçok nedeni olabilir:

AOL-Kullanıcıları: Lütfen sitenize giriş yapmak için AOL Browserini kullanmayın. Bu browserde sorun oluyor. Onun yerine Internet Explorer veya Firefox kullanın.
Kayıt sırasında mevcut kullanıcı adını veya mevcut e-mail adresini verdiniz. Her yeni kayıtta yeni bir e-mail adresi vermeniz gereklidir.
Sayfanızdan Logout/Çıkış fonksiyonu ile çıkmadınız ve hala kayıtlı gözüküyorsunuz. Lütfen buradan çıkış yapın ve tekrar kaydolmayı deneyin.
Bilgisayarınızı kullanan diğer kişilerden (Arkadaş, aile bireyleri) biri Bedava-Sitem'e kayıt yaptı ama Logout/Çıkış fonksiyonu ile çıkmadı ve hala kayıtlı gözüküyor. Lütfen buradan çıkış yapın ve tekrar kaydolmayı deneyin.

Neden adres boş olmasına rağmen "Bu kullanıcı adı zaten mevcut", mesajı alıyorum?

Bunun sebebi bu servisi birçok dilde sunuyor olmamızdır. Örnek olarak İngilizce versiyonu olarak sonu page.tl ile biten own-free-website.com verilebilir. Teknik sebeplerden dolayı bu servisler birbirine bağlıdır ve böylece seninadın.tr.gg ve seninadın.page.tl aynı anda olabilir. Bu durumda kendinize (maalesef) başka bir isim düşünmeniz gerekmektedir.

Aktivasyon maili gelmedi. Şimdi ne yapmalıyım?

Lütfen öncelikle spam dosyanıya göz atın. Eğer 2-3 saat içinde mail almazsanız support-tr( at )webme.com adresine seçtiğiniz kullanıcı adını da belirttiğiniz bir mail yazın.

Aktivasyon linkini tıkladım ama linkin hatalı olduğu mesajını alıyorum. Ne yapmalıyım?

Paniğe gerek yok. Maalesef gönderdipimiz link Bazen mail sunucusu tafarından 2 veya daha fazla satıra 'parçalanıyor'. Bu özellikle lycos ve kısmen de AOL de karşılaşılan bir durumdur.

Bu durumda lütfen bu sayfayı açın ve mailinizde yazan bilgileri (adresiniz ve aktivasyon kodunu) buraya aktarın. Yine de sorun yaşarsanız supportbedava-sitem.com adresine seçtiğiniz kullanıcı adını da belirttiğiniz bir mail yazabilirsiniz.

Yanlış email adresi vermişim. Şimdi ne yapacağım?

Bu aslında pek münkün değil çünkü kayıt esnasında e-mail adresinizi özellikle 2 kere girmeniz gerekiyor. Yine de bu durumla karşılaşırsanız lütfen supportbedava-sitem.com adresine sorununuzu belirttiğiniz (ve seçtiğiniz kullanıcı adını/adresinizi ve yanlış girdiğiniz e-mail adresini mutlaka belirtin) bir email gönderiniz.
Bu gibi sorunlardan kaçınmak için kayıt sırasında e-mail adresinizi tekrar kontrol ediniz!

Kaydımı tamamladım ama şimdi de başka bir adres almak istiyorum. Mümkün mü?

Hayır, bu mümkün değil. Bu yüzden kayıttan ÖNCE bedava-sitemdeki sayfanıza ne isim vereceğinizi TAM olarak düşünün. İş işten geçtiyse sadece 2 çözüm vardır:
Eski siteni silerek yeni bir e-mail adresi ve yeni bir kullanıcı adı ile yepyeni bir kayıt
Yeni siteni eski sitene yönlendirme (eskisinin içeriğinin yapımı ile tekrar uğraşmak istemiyorsan)

Sitenizde zaten kayıtlıyım ama şimdi de ikinci bir sayfa düzenlemek istiyorum. Mümkün mü?

Tabii ki mümkün. Yalnız her e-mail adresi ile tek kullanıcı adı alabilirsiniz. Yani ikinci kaydınızı başka bir e-mail adresiyle yapabilirsiniz.

Eski kullanıcı adımı/adresimi sildim. Aynı email adresimle neden tekrar kayıt yapamıyorum?

Kullanıcılar sistemimizden hemen silinmemektedir, sayfanızın sonradan tekrar aktive edilmesi mümkündür. Mevcut e-mail adresinizle kayıt yaptırabilseniz 1 e-mail adresiyle 2 sayfanız olurdu ki bu maalesef mümkün değildir.
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW


En son ua1905ua tarafından 23.02.2014 17:25:25 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu