Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.11.2012, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Bana zor Size Basit 4 Soru :)

Arkadaşlar 4 sorum olucak ...

1- Sitemde Menünün oldugu yerde ''unbegrenzter speicherpl'' yazıyor bunu oradan Nasıl kaldırabilirim ?

2- Menüde Yazan '' Anasayfa-Hakkımızda-Ürünlerimiz vs.'' bunlar Koyu Renkte Nasıl Yazarım ?

3- Foto Galeri Kısmına Değişen Resim Tarzı Gibi Bişey Yapmak İstiyorum Başka bi Siteden Örnek veriyim '' http://www.mshavalandirma.com.tr/galeri.php '' bu tarz bi foto galeri nasıl yapabilirim ?

4- Ürünlerimiz kısmına ise şöyle bişey yapmak istiyorum '' http://www.bskhavalandirma.com.tr/?q=tr/urunler '' böyle kutu kutu olucak ufak resim üstüne yazı tıklanır olmayada bilir olabilir .

Lütfen Arkadaşlar Bilenler Üşenmesin yardım etsin sabahtan beri araştırıyorum ama bulamıyorum Sad(

Sitem bu : www.gezegenhavalandirma.tr.gg
Mesaj05.11.2012, 18:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

sorun 1 ; http://s7.directupload.net/graphics/directupload_not_found.png linkini menüden kaldır

sorun 2 ; <body link="#FFFFFF"> bu kodu kullan internetten renk kodlarını bulup fffff kısmını düzelt. css kısmına falan sıkıştır Smile

sorun 3 ;
Kod:
araştırmam lazım :)
<link rel="stylesheet" media="all" type="text/css" href="http://img44.xooimage.com/files/3/3/4/photoslide-ef1969.css" />
<script src="http://img4.xooimage.com/files/a/9/3/jquery-b17397.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://img26.xooimage.com/files/7/9/a/photo-slide-ef1953.js" type="text/javascript"></script>
<div id="broder">
<div id="slide">
<img id="loading" src="photo-slide/loading.gif" alt="" />
<a id="p1" href="#url"><img src='URL IMAGEN 1' /></a>
<a id="p2" href="#url"><img src='URL IMAGEN 1' /></a>
<a id="p3" href="#url"><img src='URL IMAGEN 1' /></a>
<a id="p4" href="#url"><img src='URL IMAGEN 1' /></a>
<a id="p5" href="#url"><img src='URL IMAGEN 1' /></a>
</div>
<div id="previous"><b>Anterior</b></div>
<div id="next"><b>Siguiente</b></div>
<div id="buttons">
<div id="b1"><b>1</b></div>
<div id="b2"><b>2</b></div>
<div id="b3"><b>3</b></div>
<div id="b4"><b>4</b></div>
<div id="b5"><b>5</b></div>
</div>
</script>
</div>
Kod:
 Düzenle kullan :)

Sorun 4 ; valla kardeşim site açılmadı yardımcı olurdum yoksa :)

______________
Mesaj05.11.2012, 18:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

biraz karışmış ama idare et Smile flood için pardon Embarassed
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu