Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.12.2012, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Ekstralar

Arka Planda Müziği Yapamadım Yardımcı Olurmusunuz Hangi Sitede Upload Etmeliyim
Mesaj03.12.2012, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

youtube dan koyabilirsin
______________
Bedava Sitem Hakkındaki Sorunlarınızı Cevaplıyoruz..
----------------------------------------------------------------------------
Bana Ulaşan Her 10 kişiden 3 üne güzel hediyelerim var Smile
Mesaj03.12.2012, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu kodu kullanabilirsin.
Kod:
<object width="1" height="1">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yUbwMn10Oxs?version=3&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;autoplay=1" />
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/BKxVh1GnuFI?version=3&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>


Video boyutu en küçük hale getirilmiştir (1x1). [0 yaparsanız kod çalışmaz]
Bu kodu istediğiniz sayfaya ekleyebilirsiniz.


Not : Bu kod arkaplan müziği için değildir.
Mesaj03.12.2012, 16:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodu buldum ve paylaşıyorum :


Kod:
<BGSOUND SRC="Dosyanın Adresi" LOOP=Kaç kere tekrarlanacağı>
<span style="font-size:11px; font-family:Arial;"><br /><a href="http://www.bs-yardims.tr.gg">Bs yardim platformu</a></span>

______________
Bedava Sitem Hakkındaki Sorunlarınızı Cevaplıyoruz..
----------------------------------------------------------------------------
Bana Ulaşan Her 10 kişiden 3 üne güzel hediyelerim var Smile
Mesaj03.12.2012, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba, bu yöntem bence daha basit, hem de seçtiğin şarkılar arasında geçiş yapma özelliği falan da var.

ilk önce bu adrese gir: http://scmplayer.net/

daha sonra çıkan yerden istediğin temayı seç benim sitemde gri mesela,

sonra edit playlist tıklıyorsun üstten ordan şarkı ismini yazıyorsun ve yan tarafına youtube url sini veya da direk url yi giriyorsun.

şarkılarını girdikten sonra configure settings e tıklıyorsun, ordan istediğin şeyleri ayarlıyorsun ingilizcen yoksa bana sor yardımcı olurum.

"done" diyorsun ve sana kodunu veriyor. O kodu sitenin tasarım üzerindeki yazı kısmına yapıştırıyorsun.

Eğer yapamazsan tekrar daha detaylı anlatabilirim sorun olmaz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
______________
Sitem= http://www.minot.tr.gg/
İletişim= minot.sorun.cevaplayalim( at )gmail.com
Mesaj03.12.2012, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gerekli açıklamayı bir arkadaşımıza yapmıştım.
Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=218276

İyi forumlar... Wink

______________

ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu