Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.09.2007, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Üyelikmi Arıyorsun Gir ozaman

<!-- TWO STEPS TO INSTALL MULTIPLE USERS:

1. Copy the first code into the HEAD of your HTML document
2. Put the last coding into the BODY of your HTML document -->

<!-- STEP ONE: Copy this code into the HEAD of your login HTML document -->

<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!-- This script and many more are available free online at -->
<!-- The JavaScript Source!! http://javascript.internet.com -->

<!-- Begin
function Login(){
var done=0;
var username=document.login.username.value;
username=username.toLowerCase();
var password=document.login.password.value;
password=password.toLowerCase();
if (username=="KULLANICI ADI" && password=="ŞİFRESİ") { window.location="GİDİLECEK URL"; done=1; }
if (username=="member2" && password=="password2") { window.location="page2.html"; done=1; }
if (username=="member3" && password=="password3") { window.location="page3.html"; done=1; }
if (done==0) { alert("yanlış şifre!!!"); }
}
// End -->
</SCRIPT>

<!-- STEP TWO: Paste this code into the BODY of your HTML document -->

<BODY>

<center>
<form name=login>
<table width=225 border=1 cellpadding=3>
<tr><td colspan=2><center><font size="+2"><b>Members-Only Area!</b></font></center></td></tr>
<tr><td>Username:</td><td><input type=text name=username></td></tr>
<tr><td>Password:</td><td><input type=text name=password></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Login!" onClick="Login()"></td></tr>
</table>
</form>
</center>

<p><center>
<font face="arial, helvetica" size="-2">Free JavaScripts provided<br>
by <a href="http://javascriptsource.com">The JavaScript Source</a></font>
</center><p>

<!-- Script Size: 1.60 KB -->


açıklama:

wep sayfanı bu kod yardımıyla şifrele üye olmayan giremesin

cevaplarınızı bekliyorum

www.blueforum.tr.gg
Mesaj13.09.2007, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

BUNU YERE YAPACAĞIZ YANİ NEREYE YAPIŞTIRACAĞIZ
Mesaj14.09.2007, 04:02 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

bunun turkcesı yokmuydu??
Mesaj14.09.2007, 05:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

olmaz kardşim arkaadş hepinizi keklliyo bunun aktivasyonuydu paneliydi falan sadece asp ve phpde yaparısn htmlde imkansız gibi

uğşmaıyn bole bi kod yok
Mesaj14.09.2007, 08:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunu yapmak yasalmı yani yasalsa yapalım
Mesaj14.09.2007, 08:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

yasal yasal ama bunlar sadece üyelik formu Wink
Mesaj14.09.2007, 12:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR BU ÜYE GİRİŞ KISMI GERİSİ YOK SİZ KULLANAMAZSINIZ ZATEN BUNU GERİSİ OLMASI LAZIM ONUDA YAKINDA OLACAK BİRAZ SABREDİN SAYGILAR...
Mesaj14.09.2007, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

hey bunları istedigin bir sayfa yapıp sayfaya yapıştıracan sayfa yı oluşturacan yine sayfayı degiştir diyip yeniden oluştur diyecen sonra sayfana bakacannnnnnnn
Mesaj14.09.2007, 14:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

ewt sadece
Alıntı:
bakacannn
Mesaj29.06.2008, 21:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelikmi Arıyorsun Gir ozaman

blueforum yazmış:
<!-- TWO STEPS TO INSTALL MULTIPLE USERS:

1. Copy the first code into the HEAD of your HTML document
2. Put the last coding into the BODY of your HTML document -->

<!-- STEP ONE: Copy this code into the HEAD of your login HTML document -->

<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!-- This script and many more are available free online at -->
<!-- The JavaScript Source!! http://javascript.internet.com -->

<!-- Begin
function Login(){
var done=0;
var username=document.login.username.value;
username=username.toLowerCase();
var password=document.login.password.value;
password=password.toLowerCase();
if (username=="KULLANICI ADI" && password=="ŞİFRESİ") { window.location="GİDİLECEK URL"; done=1; }
if (username=="member2" && password=="password2") { window.location="page2.html"; done=1; }
if (username=="member3" && password=="password3") { window.location="page3.html"; done=1; }
if (done==0) { alert("yanlış şifre!!!"); }
}
// End -->
</SCRIPT>

<!-- STEP TWO: Paste this code into the BODY of your HTML document -->

<BODY>

<center>
<form name=login>
<table width=225 border=1 cellpadding=3>
<tr><td colspan=2><center><font size="+2"><b>Members-Only Area!</b></font></center></td></tr>
<tr><td>Username:</td><td><input type=text name=username></td></tr>
<tr><td>Password:</td><td><input type=text name=password></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Login!" onClick="Login()"></td></tr>
</table>
</form>
</center>

<p><center>
<font face="arial, helvetica" size="-2">Free JavaScripts provided<br>
by <a href="http://javascriptsource.com">The JavaScript Source</a></font>
</center><p>

<!-- Script Size: 1.60 KB -->


açıklama:

wep sayfanı bu kod yardımıyla şifrele üye olmayan giremesin

cevaplarınızı bekliyorum

www.blueforum.tr.gg
Mesaj29.06.2008, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herhangı Bır Kod Verırken ..

Code Adlı Butona Basınız..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu