Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.04.2013, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Kodu daraltma

Kod:
<style>
td {
border: solid 1px; #000;
}
</style>


merhaba bu kodu toplistemi tablo şeklinde olması için tasarım üzerindeki yazı bölümüne yazdım fakat çizgiler arası çok geniş oldu nasıl daralta bilirim kodu düzenleyecek varmı ?[/code]
______________


En son topliste12 tarafından 08.04.2013 18:38:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj08.04.2013, 06:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ACİL İÇERİ

bunu deneyin Smile

Kod:
<style>
td {
border: light 1px; #000;
}
</style>
Mesaj08.04.2013, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ACİL İÇERİ

skorbizde yazmış:
bunu deneyin Smile

Kod:
<style>
td {
border: light 1px; #000;
}
</style>


Malesef Sonuç yok.
______________
Mesaj12.04.2013, 12:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol
______________
Sitene Tema ve Kod Ekle -> http://www.merttuncers.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu