Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.04.2013, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Virüs Hakkında Yardım Gerekli

Arkadaşlar facebook'ta bir videoya tıkladım. Flash indir diyordu. İndirdim salak gibi. Very Happy Şimdi google chrome'de eklentiler bölümüne bir eklenti eklendi. Adobe flash player yazıyor ama önceden yoktu.

Sorunsa eklenti kaldırılamıyor. Eklentinin altında şu yazıyor. "Bu uzantı yönetiliyor ve kaldırılamaz veya devre dışı bırakılamaz."

Ne yapabilirim? Bu arada bu eklenti yüzünden facem de sürekli kendiliğinden paylaşım yapılıyor. O eklentiyi indiren videonun paylaşımı..
______________
Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!

Mesaj10.04.2013, 00:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle Google Chroma adres satırına chrome://extensions/ yazıp enter’ı tuşlayın. Açılan ekrandan istemsiz kurulan tüm uzantıları yanındaki çöp kutusu simgesine tıklayarak kaldırın.
“Bu uzantı yönetiliyor ve kaldırılamaz veya devre dışı bırakılamaz” ibaresi bulunan uzantıları önce varsa “Program Ekle Kaldır” kısmından, orada yoksa Combofix aracı ile bu sorunu kökünden halledebilirsiniz.

Bu virüs şu sıralar Facebook’ta video gibi görünen, “Arkadaşlar Slayt Videomu İzlermisiniz, Yorumda Atın Lütfen Smile ” yazısıyla paylaşılan bir uygulama ile bulaşmaktadır. Virüsün girdiği tüm bilgisayarlarda Facebook açıldığı anda bu paylaşım isteksiz olarak bu kişi tarafından da yapılıyor. Böylece virüs şu sıralar çığ gibi yayılıyor dikkatli olalım Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu