Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.04.2013, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu: sitemde yazı

arkadaşlar ben siteme yazı koyunca alt alta olmuyo nası yapcam.
Mesaj16.04.2013, 13:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorularınızı daha açıklayıcı şekilde yazarsanız daha hızlı cevaplar alabilirsiniz.Sitenizi inceledim hiçbir sorun yok.
______________
Mesaj16.04.2013, 13:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

<br> kodunu kullanmalısın satır sonunda
______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Mesaj16.04.2013, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kaynakta İse <br /> eğer kaynak degilse enter a bas olur
Mesaj16.04.2013, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

cleankodlar yazmış:
Kaynakta İse <br /> eğer kaynak degilse enter a bas olur


Gerekli açıklama @biryaziatolyesi tarafından yapılmıştır.Ayrıca sizin verdiğiniz kod yanlış.
______________
Mesaj16.04.2013, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

denizmerkezi yazmış:
cleankodlar yazmış:
Kaynakta İse <br /> eğer kaynak degilse enter a bas olur


Gerekli açıklama @biryaziatolyesi tarafından yapılmıştır.Ayrıca sizin verdiğiniz kod yanlış.


Hayır Doğru 2 side aynı
______________
BS | Yardim Sever |
Mesaj16.04.2013, 15:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

cleankodlar yazmış:
denizmerkezi yazmış:
cleankodlar yazmış:
Kaynakta İse <br /> eğer kaynak degilse enter a bas olur


Gerekli açıklama @biryaziatolyesi tarafından yapılmıştır.Ayrıca sizin verdiğiniz kod yanlış.


Hayır Doğru 2 side aynı



Html yapısında kodlar kapatılırken / işareti başa eklenir sona değil.

Kod:
<br>

______________


En son denizmerkezi tarafından 16.04.2013 15:23:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.04.2013, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Doğrusu budur arkadaşlar <br/> Smile
Boşuna polemik yaratmayalım Wink
Mesaj16.04.2013, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ek olarak ;

Alıntı:
Temelde <br> ile <br /> arasında fark yoktur. Fakat (/) eklenmesinin nedeni, satır atlama kodunun bir kapanış tagı olmamasıdır (yani </br> şeklinde bir kullanım olamaz). W3C Standartlarına göre <br /> daha doğru bir kullanımdır (XHTML gereği).
Mesaj16.04.2013, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Her ikiside doğrudur.Ama HTML [color=orange]<br> kabul etmez.Genellikle <br> PHP'de işe yarar ve kullanılır.Normal HTML'de ise <br /> kodu yeterlidir. [/color]
Mesaj17.04.2013, 14:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar şimdi lütfen oturup onu tartışmayalım Smile Konuya gerekli cevabı verelim yeter Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu