Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.04.2013, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: UltraAslan'dan Fenerbahçe'ye Tarihi Söz!

"Fenerbahçeliler, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bizi alkışlarlarsa bizde UEFA finalinde Amsterdam'a gider ve onları destekleriz."


"Galatasaray Kadıköy'e şampiyon giderse, alkışlanır mı" sorusu gündeme otururken, UltrAslan tarihi bir söz verdi: "Bizi alkışlasınlar, Amsterdam'daki finale göğsünde Ay-Yıldız ile gidecek olan Fenerbahçe'yi tribünde destekleyelim. Sitemizden tebrik edip, bunu dünyaya duyuralım"

Galatasaray'ın kazandığı, Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada Türkiye tarihi bir fırsatı yakaladı. Yıllardır süren futbol kavgası ve özellikle de Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin tribün kavgasına varan 'çirkin yüzü' son bulabilir. Sarı-Kırmızılı tribünlerin bir numaralı taraftar oluşumu Ultraslan büyük bir söz verdi!

Kol kola tezahürat yaparız
UltrAslan'ın yeni seçilen ve centilmenlik tarafı ağır basan başkanı Veysel Giley ile sohbet ettik. Lafı fazla çevirmeden sordum; "Kadıköy'e şampiyon olarak giderseniz, Fenerbahçeli futbolcuların, takımınızı alkışlamasını bekliyor musunuz?

O da lafı çevirmedi: "Belki futbolcular ve hatta yönetimleri bile bunu isteyebilir ama taraftarın tepkisinden çekinirler"

Peki ya Fenerbahçe tribünleri de alkışlarsa? Ve bu takım UEFA Kupası finaline kalırsa?
"Eğer Kadıköy'e şampiyon olarak gidersek ve takımımız alkışlanırsa, biz de söz veriyoruz, Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nde finale kalması durumunda Amsterdam'da UltrAslan olarak destekleyeceğiz. Biz bir futbol ailesiyiz. Bu kavgaya gerek yok. Fenerbahçe Amsterdam'a göğsünde Ay-Yıldız ile gidecek. Kol kola Fenerbahçe için tezahürat yapar, kupayı kazanırsa mutluluk gözyaşları dökeriz. Başarıyı sitemizden duyurur, tebrik mesajımızı oradan da dünyaya veririz"
Mesaj28.05.2013, 19:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için teşekkürler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu