Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.04.2013, 12:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Toplist bolumunun yerini değiştirme

Arkadaslar toplistin kayıt olma yeri varya o en altta mesele onun yerini değiştirebilirmiyiz veya toplistimizi introya felan taşıyabilirmiyiz acil yardımlarınızı bekliyorum ???
______________
Mesaj29.04.2013, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Toplist bolumunun yerini değiştirme

qmetinq yazmış:
Arkadaslar toplistin kayıt olma yeri varya o en altta mesele onun yerini değiştirebilirmiyiz veya toplistimizi introya felan taşıyabilirmiyiz acil yardımlarınızı bekliyorum ???


Toplist introya taşınmıyor diye biliyorum Rolling Eyes
Mesaj29.04.2013, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div style="background-color: rgb(241, 242, 233);" id="container">
<div id="content_container">
<div style="float: left; width: 752px; padding: 0px;" id="content"><br />
<br />
<br />
<b>Ben de katılmak istiyorum</b>:
<table width="400" style="margin-left: auto; margin-right: auto;">
    <tbody>
        <tr>
            <td>
            <form method="post" action="http://siteninadresi.tr.gg/Top-liste.htm">
                <center>
                <table style="margin-left: auto; margin-right: auto;">
                    <tbody>
                        <tr>
                            <td>Web sitenin başlığı</td>
                            <td><input type="text" value="" name="modulenter[titel]" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Web sitenin URLsi</td>
                            <td><input type="text" value="" name="modulenter[url]" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Websitenin tasviri</td>
                            <td><input type="text" value="" name="modulenter[text]" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Adın</td>
                            <td><input type="text" value="" name="modulenter[name]" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>E-mail adresin</td>
                            <td><input type="text" value="" name="modulenter[email]" /></td>
                        </tr>
                        <tr>
                            <td>Websitenin reklam banneri (B&uuml;y&uuml;kl&uuml;k: 120 x 90 piksel)</td>
                            <td><input type="text" value="" name="modulenter[banner]" /></td>
                        </tr>
                    </tbody>
                </table>
                <br />
                <input type="submit" value="Ben de katılmak istiyorum" /></center>
            </form>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</div>
</div>
</div>



Toplisti aktif edip şu kodu bir dener misin kardeşim ?


Kod:
            <form method="post" action="http://siteninadresi.tr.gg/Top-liste.htm">


kısmını düzenlemeyi unutma Smile
______________
Mesaj29.04.2013, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kod sadece yönlendirio benim aradıgım sey örnegin kayıt olma yerini anasayfaya koydum ordan kayıt yapıldığı zaman direk eklenecek
senin verdiğin kodda kayıt ol dediğim zaman toplist sayfama yönlendirio yani bir anlamı kalmıo Smile
______________
Mesaj30.04.2013, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

qmetinq yazmış:
bu kod sadece yönlendirio benim aradıgım sey örnegin kayıt olma yerini anasayfaya koydum ordan kayıt yapıldığı zaman direk eklenecek
senin verdiğin kodda kayıt ol dediğim zaman toplist sayfama yönlendirio yani bir anlamı kalmıo Smile


Hocam kutucuklar dolu bir şekilde gönderiyor sadece kayıt ol tuşuna tekrar basıcak Smile

Neyse kolay gelsin Smile
______________
Mesaj30.04.2013, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

doğru ama ziyaretci göremio en altta bir bedava-sitemci anlayabilir ama dısarıdan biri ekleyemez

direk ekleyince eklicek benim demek istedim Smile
______________
Mesaj30.04.2013, 13:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

qmetinq yazmış:
bu kod sadece yönlendirio benim aradıgım sey örnegin kayıt olma yerini anasayfaya koydum ordan kayıt yapıldığı zaman direk eklenecek
senin verdiğin kodda kayıt ol dediğim zaman toplist sayfama yönlendirio yani bir anlamı kalmıo Smile
Topliste sayfasını anasayfamı yapacaksın
Mesaj30.04.2013, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayir kayıt olma yerini üste çıkarcam imkan varsa Very Happy
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu