Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.05.2013, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu: blog kutusu

merhaba arkadaşlar siteme blog kutusu yaptım bazıları görmüştür
neyse konuyu uzatmaya gerek yok arkadaşlar blog kutusu sol tarafa kaymıyor hep merkezde duruyor bazı moderatörlerin verdiği kodları denedim olmadı blog kutusunu bilmeyenler için aşağıda verdim.

http://www.resimagaci.com/img/j74fh1.jpg
______________


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=224616

Bedava-Sitem.com Yöneticisi Olan AdminTarık İle Yaptığımız Röportaj
Mesaj22.05.2013, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: blog kutusu

Kodun içinde bulunan <center> ve </center> taglerinin hepsini kaldırırsan olacaktır.
______________
Mesaj22.05.2013, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

dostum yaptım gene birşey değişmedi
______________


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=224616

Bedava-Sitem.com Yöneticisi Olan AdminTarık İle Yaptığımız Röportaj
Mesaj22.05.2013, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

ee sağına space ile basmayı denedin mi Peki Razz
Mesaj22.05.2013, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

okul-kapancak yazmış:
ee sağına space ile basmayı denedin mi Peki Razz


çok zekisiniz Very Happy
______________


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=224616

Bedava-Sitem.com Yöneticisi Olan AdminTarık İle Yaptığımız Röportaj
Mesaj23.05.2013, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

okul-kapancak yazmış:
ee sağına space ile basmayı denedin mi Peki Razz

Hahahaha o da iyi Laughing
______________
Mesaj23.05.2013, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklam ortalama kodu kullanıyorsanız onu silmeyi deneyin sorun ondan olabilir
Mesaj06.06.2013, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: blog kutusu

spor-saati yazmış:
merhaba arkadaşlar siteme blog kutusu yaptım bazıları görmüştür
neyse konuyu uzatmaya gerek yok arkadaşlar blog kutusu sol tarafa kaymıyor hep merkezde duruyor bazı moderatörlerin verdiği kodları denedim olmadı blog kutusunu bilmeyenler için aşağıda verdim.

http://www.resimagaci.com/img/j74fh1.jpg
Utkumnet'in de dediği gibi kod içinde ortalama kodu vardır ctrl+f yöntemi ile "<center>" kodunu arat ve sil. Smile
______________
Bazen sadece seversin, yüreğinle, kalbinle..



=> Sorularınız İçin; CevizBlog(at)Hotmail.com mail atabilirsiniz.

(at) yerine "@" gelecektir.
Mesaj06.06.2013, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Büyük ihtimalle css kodlarında ortalama kodu vardır. Şu kodlardan biri veya birileri varsa kaldır.

Kod:
margin:0 auto;

Kod:
margin-left:0 auto;

Kod:
margin-right:0 auto;


Bu kodlardan biri veya birileri varsa css kodunda kaldır. Ayrıca html içine de css gömülebiliyor. Html kodları içindede olabilir.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu