Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.08.2013, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Adobe Photoshop Creative Cloud ve Yenilikleri



Sistem gereksinimleri
Windows


Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci (2 GHz veya daha hızlı)
Microsoft® Windows® 7 Service Pack 1 veya Windows 8
1 GB RAM
Yükleme için 2,5 GB kullanılabilir sabit disk alanı, yükleme sırasında ise ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
1024x768 ekran (1280x800 önerilir) ile OpenGL® 2.0, 16 bit renk ve 512 MB VRAM (1 GB önerilir)*
Gerekli yazılım etkinleştirme, üyelik doğrulama ve çevrimiçi hizmetlere erişim için Internet bağlantısı ve kayıt gereklidir.

Mac OS

64 bit destekli çok çekirdekli Intel işlemci
Mac OS X v10.7 veya v10.8
1 GB RAM
Yükleme için 3,2 GB kullanılabilir sabit disk alanı, yükleme sırasında ise ilave boş alan gerekir (büyük-küçük harf duyarlı dosya sistemi kullanan bir disk bölümüne veya çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
1024x768 ekran (1280x800 önerilir) ile OpenGL 2.0, 16 bit renk ve 512 MB VRAM (1 GB önerilir)*
Gerekli yazılım etkinleştirme, üyelik doğrulama ve çevrimiçi hizmetlere erişim için Internet bağlantısı ve kayıt gereklidir.

* VRAM 512 MB'den düşük olduğunda 3B özellikler devre dışı bırakılır.


YENİ Yeni Akıllı Netleştirme

Zengin dokular, belirgin kenarlar, göze çarpan ayrıntılar. Yeni Akıllı Netleştirme özelliği, bugün varolan en gelişmiş netleştirme teknolojisidir. Netliği artırıp parazit ve haleleri minimuma indirmek için görüntüleri analiz eder ve yüksek kaliteli, doğal görünümlü sonuçlar için ince ayarlar yapmanızı sağlar.


YENİ Akıllı üst örnekleme

Düşük çözünürlüklü bir görüntüyü basıldığında mükemmel görünmesini sağlayacak şekilde genişletin veya büyük bir görüntüyle başlayarak poster veya reklam panosu boyutunda küçültün. Yeni üst örnekleme parazit eklemeden ayrıntıları ve netliği korur.


Kamera Titreşimini Azaltma

Yavaş enstantane hızı ya da uzun odak uzaklığı nedeniyle oluşan kamera hareketleri sonucu bulanıklaşan görüntüleri hızla netleştirin. Kamera Titreşimini Azaltma özelliğiyle, ellerinizi sabit tutamasanız bile çekimlerinizi sabit halde yapabilirsiniz.


YENİ Eklenen genişletilmiş özellikler

Photoshop, Creative Cloud'un bir parçası olarak beklediğiniz güçlü görüntü ve video düzenleme özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra daha önce Photoshop Extended'da bulunan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarını da içerir.


YENİ Camera Raw 8 ve katman desteği

Camera Raw düzenlemelerini Photoshop'un içinde istediğiniz bir katmana veya dosyaya filtre olarak uygulayın, ardından dilediğiniz şekilde geliştirin. Üstelik yeni Adobe® Camera Raw 8 ile görüntüleri iyileştirmeye, perspektif deformasyonlarını düzeltmeye ve vinyet oluşturmaya yönelik daha hassas yollar bulacaksınız.


YENİ Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler

En çok istek alan özelliklerden biri şimdi sizlerle. Artık şekilleri oluşturulduktan önce veya sonra yeniden boyutlandırabilir, düzenleyebilir ve yeniden düzenleyebilirsiniz. Hatta yuvarlak köşeli dikdörtgenlerin her bir köşe yarıçapı için düzenleme yapabilirsiniz. Şekil web için uygunsa dosyadaki CSS verilerini dışa aktararak zaman kazanabilirsiniz.


YENİ Çoklu şekil ve yol seçimi

Tek seferde birden çok yol, şekil ve vektör maskesi seçerek daha az tıklatmayla daha çok iş başarın. Çok sayıda yol içeren çok katmanlı belgelerde bile yeni bir filtre modu kullanarak istediğiniz yolu (ve tüm katmanları) doğrudan tuval üzerinde kolaylıkla hedefleyebilirsiniz.

[
YENİ Genişletilmiş Akıllı Nesne desteği

Akıllı Nesne desteği sayesinde Bulanıklaştırma Galerisi ve Sıvılaştırma efektlerini hiçbir bozukluğa yol açmadan uygulayın. Görüntü veya videoya bulanıklaştırma efektleri veya itme, çekme, buruşturma veya şişirme efektleri eklediğinizde orijinal dosyanız bozulmadan kalır. Dosyanızı kaydettikten sonra bile istediğiniz zaman efektleri düzenleyebilir ya da kaldırabilirsiniz.


YENİ Gelişmiş 3B boyama

Canlı önizlemeler şimdi 3B nesneler ve doku haritaları üzerinde boyama yaparken 100 kata kadar daha hızlı ve daha çabuk yanıt veriyor. Güçlü Photoshop boyama motoru sayesinde tüm 3B modelleri mükemmel bir görünüme kavuşturabilirsiniz.


YENİ Geliştirilmiş metin stilleri

Metnin istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için saatlerce uğraşıyorsunuz. Yazı stilleri, formatınızı daha sonra tek bir tıklatmayla uygulayabileceğiniz bir hazır ayar olarak kaydetmenizi sağlar. Üstelik tüm Photoshop belgelerinizde kullanabileceğiniz yazı stilleri de tanımlayabilirsiniz.


YENİ CSS niteliklerini kopyalama

Bir web tasarımını elle kodladığınızda, yuvarlak köşeler ve renkler gibi öğeler her zaman orijinal belgenizdekilerle eşleşmeyebilir. Bundan böyle belirli tasarım öğeleri için CSS kodu oluşturmayı Photoshop'a bırakın ve kodu kopyalayıp istediğiniz sonuçları .


YENİ Koşullu Eylemler

Rutin işleme görevlerini Koşullu Eylemler ile otomatikleştirin. Bu komutlar eğer/o halde ifadeleri kullanarak oluşturduğunuz kurallara göre farklı eylemler arasından otomatik seçim yapar.


YENİ Geliştirilmiş 3B Sahne paneli


Çoğalt, Örnek, Gruplar ve Sil gibi Katmanlar panelinden tanıdığınız seçeneklerin çoğunu içeren 3B Sahne paneliyle 2B'den 3B düzenlemeye daha kolay geçiş yapın.


YENİ Zaman kazandıran iş akışı özellikleri


Küçük fakat sizin gibi kullanıcılardan en çok istek alan özelliklerle sık kullanılan görevlerde zaman kazanın. Yeni değiştirici tuşlarıyla yolları daha kolay oluşturun, boşluk tuşuyla yolları taşıyın, PNG formatlarına ICC profilleri ekleyin ve çok daha fazlasını yapın.


YENİ Geliştirilmiş 3B efektler


Gölgeler ve yansımalar 3B resminizi mükemmel kılabilir. Yüksek kaliteli canlı önizlemeler ise muhteşem görünümlere daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olur. Ayrıca çok daha güzel ışıma efektleri, sahne aydınlatmaları ve yükseltiler ile dokular için aydınlatmalar kolaylıkla oluşturulabilir.


YENİ Web dosyalarından renk içe aktarma

İlham almak veya varolan web içeriklerinin renk düzenlerini kolayca eşleştirmek için renk örneklerini doğrudan HTML, CSS, veya SVG dosyalarından içe aktarın.


YENİ Yazı için sistem kenar yumuşatma özelliği


Mac veya Windows® sisteminizin kenar yumuşatma özelliğiyle yakından eşleşen bir seçenekle, yazılarınızın web üzerinde nasıl görüneceğine ilişkin gerçekçi bir önizleme alın.


İçerik Duyarlı teknolojiler


İnanılmaz bir kontrol ve hassasiyetle görüntülerinizi zahmetsizce rötuşlayın. Kaldırmak, yeniden ölçeklemek veya yeniden konumlandırmak istediğiniz görüntü nesnesini seçin, görüntünüzü doldurma, yamalama, uzatma veya yeniden oluşturma işini İçerik Duyarlı teknolojiye bırakın.


Mercury Graphics Engine

En büyük görüntü dosyalarınızda bile tıklatıp sürükleyerek değişikliklerinizin uygulandığını anında görün. Adobe Mercury Graphics Engine, düzenlemelerinizi akıcı bir şekilde yaparak sonuca hemen ulaşmanızı sağlamak için Sıvılaştır ve Kukla Çarpıtma gibi önemli araçlarda eşsiz bir yanıt hızı sunar.


Güçlü tasarım araçları

Photoshop'taki tüm ortamlar için içerik oluşturmayı kolaylaştıran araç setiyle tasarım yapın. Yazma stillerini, düzenlenebilir şekilleri, vektör nesnelerine kontur ve degrade uygulamanızı sağlayan vektör katmanlarını, hızla özel konturlar ve kesik çizgiler oluşturmanızı sağlayan araçları ve diğer olanakları kullanın.


Kullanımı kolay video oluşturma

Photoshop düzenleme becerilerinizi video çekimlerinize taşıyın. Yakından tanıdığınız Photoshop araçlarını kullanarak tüm kliplerinizin daha iyi görünmesini sağlayın ve kullanımı kolay video araçları setiyle filmler oluşturun. Daha ileri çalışmalar yapmaya hazır olduğunuzda Adobe Premiere® Pro ile düzenleyin.


Bulanıklaştırma Galerisi

Basit tuval üzeri kontrolleri kullanarak fotoğraflarınıza bulanıklaştırma efektleri ekleyin. Tilt-shift efektleri oluşturun, her şeyi bulanıklaştırın, ardından tek bir odak noktasını netleştirin. Dilerseniz bulanıklığı farklı noktalara yayın. Mercury Graphics Engine anında sonuç almanızı sağlar, Akıllı Nesne ise bulanıklaştırmalarınızın bozulmalara yol açmamasını destekler.


Kullanımı kolay 3B araçlar ve DICOM desteği

3B düzenleme ve medikal görüntüleme alanında gelişmiş özelliklere sahip olun. Bağlam içi ve tuval üzeri kontroller sağlayan bir arabirimle 3B dünyasına adım atın, DICOM dosyalarını kolaylıkla analiz ederek çalışın.


Arka planda kaydetme ve otomatik kurtarma

Artık arka planda yüklü Photoshop dosyaları kaydedilirken bile çalışmaya devam edebilirsiniz. Otomatik kurtarma seçeneği düzenlemelerinizi korurken siz çalışmaya devam edin.


YENİ Geliştirilmiş Minimum ve Maksimum filtreleri


Şimdi kareliği veya yuvarlaklığı koruma seçeneklerine sahip olan daha güçlü Minimum ve Maksimum filtreleriyle daha hassas maskeler ve seçimler oluşturun.

[b]Adobe’un resmi web sitesinden 30 günlük deneme sürümünü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. İyi Forumlar dilerim. [/b]
______________
=> Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Mesaj10.08.2013, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu için teşekkürler,
İlerleyen zamanlarda programı yakından inceleyeceğim Smile

______________
Mesaj10.08.2013, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

clean-deneme yazmış:
Konu için teşekkürler,
İlerleyen zamanlarda programı yakından inceleyeceğim Smile


Ben biraz göz attım sağlam yenilikler var denebilir. Özelliklerinden bazıları son derece iyi geldi diyebilirim.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu