Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.08.2013, 22:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Saidakgonek.tr.gg | Kişisel Site (Bakmaya değer)

Öncelikle bu site kendim açtığım ve kişisel olarak paylaşımlar yaptığım çok değişik konuda içerik barındıran bir bedava sitedir.Siteyi hem birilerine yardımcı olayım ve bir uğraş, bir hobi olarak açtım.

Sitemizde dini, bilimsel, kültürel, sanal, görsel, güncel içerikleri bulabilirsiniz.

Bu bölümlerin birkaçını şöyle sıralayıp bildirmek istedim.

Blog:
Bloğumuzda değişik türde konularla alakalı yazı, makale, dosya vb. bulabilirsiniz.Bunları daha kolay bulabilmeniz için kategorili blog sistemi yaptık.Blog anasayfası haricinde sadece konuyla alakalı kategoriler blog sayfasına eklenmiştir.
Şimdi bloga gitmek için >>> http://saidakgonek.tr.gg/Blog.htm

CSS/HTML Bölümü:
Bu bölümümüzde gerek basit gerek profesyonel Css, html, javascript dosya ve kodlarını paylaşıyoruz.Kodlar ve ya dosyalar tamamen denendikten sonra bu bölüme ekleniyor.Hoşunuza gidecek ve ya işinize yarayacak kodların ve dosyaların olduğu düşüncesindeyiz.
Siz de bir göz atın >>>
http://saidakgonek.tr.gg/HTMLvCSS.htm

Dini bölüm :
Birbirinden değişik ve çeşitli dini içeriklerin olduğu bu bölümde hoşunuza gidebilecek paylaşımlar bulunuyor. Alt kategorilerde Kur'an-ı Kerim, Risale-i Nur, Osmanlıca, Peygamberimiz (asm) ve Peygamberler, İslam tarihi, Dini Soru/Cevap, Kültür, Makaleler, Kıssadan hisseler, Biyografiler gibi değişik alanlarda içerik barındırmaktayız. Sayfamızın en altında işinize yarayabilecek ve kullanabileceğiniz dini dergi, site, video sitesi, ürün sitesi, kitap vb. reklamlarını yayınlamaktayız.Hoşunuza gideceğini ümit ediyoruz.
Bu bölümü incelemek için >>> http://saidakgonek.tr.gg/Dinibolum.htm


Sitenin enleri bölümü :
Bu bölüm sayesinde sitede en son neler olduğunu (en yeniler) , en çok yorumlanan ve ya beğenilen paylaşımları rahatça görebilecek ve takip edebileceksiniz.Güncel yayın yapan tüm arkadaşlara böyle bir sayfa tavsiye ederim.
Sitemizin enlerine bakmak için >>> http://saidakgonek.tr.gg/Enler.htm


Videolar ve Müzikler :
Bu bölümler siteyi biraz daha canlı ve popüler tutmak için eklenmiştir.Videolar bölümünde henüz download işlemi için linkler eklenmedi.Müzikler bölümünde ise eklenen müzikleri dinleyip download edebilirsiniz.Bilinen pop müzik vb. paylaşımı yoktur.Sadece dini müzik ve ya fon müziği paylaşımı vardır.Onun haricinde videolar da kategorilendirilecek ve bir çok konuda video eklenecektir.
Videolara gitmek için >>> http://saidakgonek.tr.gg/Videolar.htm
Müziklere gitmek için >>> http://saidakgonek.tr.gg/M.ue.zik.htm



Yakında neler olabilir ve ya düşünülüyor?
# Dosya paylaşım/download
# Daha çok sayıda makale, yazı, video ve ya anlatım
# Bedava Sitem için yardımcı içerik ve ya anlatımlar
# Program bölümü
# Tarih/Teknoloji/İnsan psikolojisi vb gibi konularda yazı, makale, bilgi ve ya geniş anlamda içerik olabilir diye düşünüyoruz.Hayırlısı inşallah...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu