Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj18.09.2013, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Pou oyunu oyna


Pou oyunu aslında android telefonlarda oynanmak için hazırlanmış bir oyundur.................................sitesi sayesinde bu oyunu bilgisayarınız üzerinden oynayabilirsiniz.Dilerseniz şimdi pou oyununun mantığını ve oynanışını sizlere anlatalım.

Android işletim sistemi ile çalışan cihazlarda oynanabilen oyun artık ..................... sayesinde bilgisayar üzerinden de oynanabilmekte hayvan besleme oyunu diye tabir edilmesine rağmen beslediğimiz hayvan görüntü bakımından hiç bir hayvanı anımsatmıyor fakat en az sevimli hayvanlar kadar sevimli bir canlının bakımını sizlere sunuyor. Aslında söz konusu canlının ne olduğunu bizde çözemedik Smile

Beslediğimiz canlının ne olduğunu anlamasak ta oyun eğlenceli ve sevimli grafikleri ve iç unsurlarıyla kullanıcının ilgisini çekerek bağımlılık yapıyor.

Pou nuza isim verebiliyorsunuz. Onu çeşitli besinler ile besleyebiliyorsunuz. Kimi zaman da yıkanması gerekiyor.Bazı zamanlarda ise onunla oyun oynayarak canının sıkılmamasını sağlamaya çalışıyorsunuz. Üstelik ona çeşitli aksesuarlar alarak diğer pou lardan farklı bir görünüm katabiliyorsunuz ! Eğer sizde pou oyunu oynamak isterseniz sitemize bekleriz.


En son muhabbetkusurehberi tarafından 18.09.2013 15:44:43 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu