Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.01.2014, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Saklı Sayfalar nasıl yapılır?


Saklı Sayfalar nasıl yapılır? bunu öğreneceğiz. Ayrıca püf noktalarınıda söyleyeceğim. Dikkatli dinlemenizi tavsiye ederim.
İlk olarak siteni giriş kısımına girelim. Sonra ekstralarımı değiştir diyelim. Ondan sonra saklı sayfalar ekstrasını seçelim.


Karşımıza gelecek ekran görüntüsü böyle olmalıdır. Eğer bir sorun veya hata oluşur ise severlardan dolayıdır. Ama yinede bu gibi durumlarda çerezleri temizleyip tekrar denemeyi unutmayınız. Smile
Gördüğünüz gibi burada doldurmamız gereken bazı alanlar mevcut onları şu şekilde dolduracağız. Giriş sayfasının başlığı kısımına Üyelik girişi veya saklı sayfalar yazabilirsiniz. Bu sizin zevkinize kalmış bir şeydir.
Hemen alt kısımına girişten önceki metin yani üyelik girişi veya saklı sayfalar yazacağımız kısımın üstüne gelecek yazıdır. Güzel görüntü vermediği için tabi tavsiye etmem. Ama sizin zevkinize kalmış bir şey tabi. Girişten sonraki metin diyor. Orada giriş butonunun alt kısımına gelecek olan yazı yeri burasınıda doldurmak zorunlu bir alan değildir. En alt kısım giriş kısımıdır. Yani giriş butonudur.
Birde ziyaretçilere siz mi hitap edilsin? diye bir alan bulunmaktadır. Bu seçeneği istiyorsanız kutuyu işaretleyin ve kaydet butonuna basınız.
Artık saklı sayfalar ekstrasını saklamak istediğimiz sayfaları göstereceğim. Ama öncesinde loginleri yönet kısımını anlatalım.


Buradan login ismi diye bir alan bulunmaktadır. O kısıma kullanıcı adımız gelicektir. Hemen alt kısım'da şifre bulunmaktadır. Buraya istediğimiz herhangi bir şifremizi yazabiliriz. Bu anlatıcağım kısım bu kadar şimdi saklamak istediğimiz sayfalarımızı nasıl saklarız? Bunu göstereceğim. Ama dikkatli izleyin ve yapmış olduklarımı adım adım uygulayınız. Şimdi siteni giriş kısımına girelim. Oradan sayfalarımı değiştir kısımına girelim ve herhangi bir sayfa açalım. Açtığımız sayfanın başlığının altında seçenekleri göster var. Oraya tıklıyoruz. Orada bütün kullanıcılara göster seçeneği var. Üzerine doğru tıklıyoruz. Sadece loginle giriş yapmış olan kullanıcılara göster diyoruz. Ve sadece bu saklı sayfalar ile giriş yapan kullanıcılara gösterilir artık.

Ekranda gördüğünüz üzere yapacaklarımız bu kadar. Artık sadace o sayfa giriş yapacak üyelere açık olmaktadır. Kafanıza takılan bir soru olursa severek özellikle ilgilenerek cevap vermeye çalışacağım. Ve son olarak ekleme yapmak istediğim çok önemli bir şey daha var. Şimdi değerli arkadaşlar şimdi diyecekler. Nasıl peki kullanıcılar üye olucak? Üye olma durumu yok böyle bir sistem bedava-sitem'de henüz yapılmadı. Ama bunun için bedava-sitem ekstralarından iletişim formunu kullanabilirsiniz.


Kar taneleri ekstrası nasıl kullanılır?
Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=229003
Sitemize nasıl meta tagler ekleriz?
Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=229138

______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj26.01.2014, 12:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler Aykut başarılı bir anlatım olmuş
______________
Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM
Mesaj26.01.2014, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anlatım için teşekkürler.
Eline sağlık. Wink

______________
Mesaj08.02.2014, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlar için teşekkürler.
______________

- Teknik Destek Personeli
Mesaj09.02.2014, 06:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Basit Sade Kolay Anlatım Smile
______________
Mesaj10.02.2014, 23:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlginç yorumunuz için teşekkürler. Smile
______________

- Teknik Destek Personeli
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu