Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.03.2014, 07:33 (UTC)    
Mesaj konusu: arama motorunda bulamiyorum sitemi

Kardeşler hobi kuş evi.tr.gg
Mesaj05.03.2014, 12:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim google a ekliyeceksen önce gmail.com üyesi olmalısın googleda sitemi googlea ekleme diye araştır mutlaka bulursun eklediğin zaman kabul edilmesi gerekiyor sitende her zaman kendi paylaşımlarını paylaş başka sitelerden alıntı yapmamaya çalış google bunu algılayıp seni üst sıralara çıkaracaktır emin ol diğer arama motorlarını sorarsan onları bilmiyorum ben googlea ekledim ama yandexte de bulabiliyorum bekle ben sana googlea ekleme sayfasının urlsini bulayım
Mesaj05.03.2014, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya da bedava sitemdeki meta tagler ekstrasından da yapabilirsin bunu önceki dediğimi unut Smile
ekstraları değiştir>ekstra ekle>meta tagler adımlarını izlersen bunu yapabilirsin
kolay gelsin
iyi forumlar...
Mesaj05.03.2014, 13:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

S.S.S > http://www.bedava-sitem.com/faq.php
_______________________________________________
Alıntı:
Sayfamı neden Google'dan bulamıyorum?
Sayfanı Google'dan bulamamanın birçok nedeni vardır.
Arama motorları önceklikle senin sayfanın olup olmadığını bilmesi gerekir.
Google'ın senin sayfanı tanıyıp tanımadığını öğrenmen için, aramna kısmına "site: seninsayfan.tr.gg" yazıp araman yeterli olacatır. Eğer Google senin sayfanı da listede çıkarıyorsa, sayfan arama motoruna tanımlı demektir.
Eğer Google senin sayfanı tanımıyorsa: Google genel itibariyle otomatik olarak linkleri "crawler" olarak tanımlar. Bu, şu anlama gelir: eğer ilgili sayfa damain ve link ile sisteme kayıtlıysa, Google'da daha hızlı bir şekilde listelenmesi anlamına gelir.


Alıntı:
Sayfamın Google'daki sırasını ve pozisyonunu nasıl iyileştirebilirim?
Eğer Google'da "ücretsiz/bedava site" gibi kelimeleri ararsan, Google, arama motorunun çıkarabildiği - ilgili kelime ile ilgili- en iyi sonucu ortaya çıkarmaktadır (buna anahtar kelime de denmektedir.)
Google algoritması çok karışıktır ve pozistyon sonuçları birçok faktöre göre belirlenir.
Bu konu öylesine karışıktır ki, sırf "SEO" (yani arama motorları düzenleme) işleriyle uğraşan firmalar mevcuttur. (Bu firmalar, ilgili sayfaları arama motorlarında en üst dıraya taşımaya çalışmaktadırlar.)
Temel olarak, bir konu hakkında açılmış olan bir web sitenin başka içerikleri de barındırması sorun olmaz, sadece arama motorlarında, nispeten daha alt sıralarda olur. Yani bir konu hakkında açılan bir web sitenin içeriği, aynı konu üzerinde ne kadar yoğun içerik barındırıyorsa o kadar çok üst sıralara taşınır.
Burada önemli olan başka bir konu ise, sayfanda başka linklerin de mevcut ve ekli olmasıdır.
Yapabileceğin en iyi "sihir"lerden bir tanesi de senin sayfanın linkini de başka sayfalarda yayınlatman olurdu. Sayfan ilgi çekici ve güzel içerikler barındırıyorsa, link teklifleri size kendiğinden gelebilmektedir. Bunun sebebi ise, seninle aynı konuya benzer paylaşımlarda buılunan kişiler, senin paylaşımlarını paylaşmak, senin paylaşımlarını kendi sayfasının ziyaretçilerine sunmak isteyebilmektedirler.

______________
Mesaj05.03.2014, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mega Tagleri Ekstralardan Çıkardıysanız Bu Olabilir Ya Da Sahte HİT Kasıcı Programlarınan Dolayı GOOGLE'Den BAN Yemiş Olabilirsiniz.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu