Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.04.2014, 14:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Çok Kısa Sürede Havacılık İngilizcesi Ö&



Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, dil eğitimindeki görüş karmaşasında, öğrenim esnasında karşılaşılabilen karmaşayı ve ayrıca değişkenliğin sebep olduğu etmenleri aradan çıkarmak üzere bir program sunarak İngilizce dilini öğrenmek isteyen öğrencilere düzgün bir eğitim süreci geçirmelerini hedeflemektedir.

Öncelikli olarak tercih ettiği kurum mensuplarının etkilerine dair yapılacak programların akışı, ihtiyaçları olumlu tepkiler alan AEC Dil kursları, emin adımlarla ilerlediği yolda alakalı sektörlerin yabancı dil eğitiminde referans olabilme düzeyine gelmiştir.

Eğitim için sürdürdüğü sektörde değişik dallarda ilk tercih haline üst düzeyde devam ettiği eğitimler, kişiye özgü programlama eğitimleri veya en çok 5 kişilik odalarda gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir.

AEC Dil Okulları; eğitim kalitesiyle, öğrenim aşamasındaki kişilere enson düzende yabancı dil bilgilerini çok iyi düzeyde sonuca getirmesini sağlamak amacıyla bütün bilgilerini paylaşmaya devam etmektedir.

Eğitim süresi zarfında uzman bir kadro tarafından, İngilizce eğitiminde başarmanın başlıca etkenin öğretmen olduğunun farkında olan AEC Dil kursları, bu konuda fedakar ve sorumlu bir şekilde davranmaktadır. Şahıslara ve kurumlara özel programlar uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaçlayan AEC Dil kursları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir.

Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ayrıca 2012 Tüketici Kalite Ödülü alarak verdiği eğitimlerin kalite ve sağlamlığını belgelemiş ve bunun yanında Yabancı Dil Kursu alanındaki kurumsallığını, özenini, istikrarlılığını ispat etmiştir.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu