Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.06.2014, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu: FutbolHaberleriniz06 | F12 ve CTRL+U Tuşu Kilitme

Arkadaşlar bana acil CTRL+U ve F12 kilitleme kodu lazım varsa verebilir misiniz? Daha önce böyle bir konu açılmıştı ancak kodları bulamadım.CryEngie3 Modum F12 ve CTRL+U tuşlarının engellenebileceğini söylemiş o konuda.

O Konu: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=230570&postdays=0&postorder=asc&start=45

______________


En son FutbolHaberleriniz06 tarafından 24.06.2014 19:10:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.06.2014, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

clean-deneme yazmış:
CTRL "U" dahil bir çok tuşu engelleme.
Kod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"></body>
<script type="text/javascript">

//form tags to omit in NS6+:
var omitformtags=["input", "textarea", "select"]

omitformtags=omitformtags.join("|")

function disableselect(e){
if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1)
return false
}

function reEnable(){
return true
}

if (typeof document.onselectstart!="undefined")
document.onselectstart=new Function ("return false")
else{
document.onmousedown=disableselect
document.onmouseup=reEnable
}

</script>
<body onkeydown="return false">


Kodları;
Sitene Giriş Arrow Ekstraları Değiştir Arrow Ekstrayı Ekle Arrow Kendi <head> içeriği Arrow Kodu Yapıştır Arrow Kaydet.

______________
Mesaj16.06.2014, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş çok teşekkürler.
______________
Mesaj17.06.2014, 06:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alt tuşuna basıp menü çubuğundan istediğini yapabilirsin CTRL+U ve F12 yi engellemek sadece tuş engellemek menüden istediğim sonucu yapabilirim herkes yapabilir, ama yorum kutusunda u harfi ve birkaç harfin yazılamaması sorunu oluşturuyor.

Güzel bir kod olsa zaten kullanıyor olurdum. Wink
Mesaj17.06.2014, 07:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

cryengine3 yazmış:
Alt tuşuna basıp menü çubuğundan istediğini yapabilirsin CTRL+U ve F12 yi engellemek sadece tuş engellemek menüden istediğim sonucu yapabilirim herkes yapabilir, ama yorum kutusunda u harfi ve birkaç harfin yazılamaması sorunu oluşturuyor.

Güzel bir kod olsa zaten kullanıyor olurdum. Wink


Yorum kutusunu zaten kullanmıyorum da bu kod az da olsa içerik çalınmasını önler sanırım değil mi?
______________
Hesabınızla ilgili sorunlar için Bedava-Sitem.com Destek adresine mail atınız.
Bedava-Sitem.com Destek Adresi: support-tr( at )webme.com / Tarık Bey
Dipnot: ( at ) yerine @ gelecektir..
Bedava-Sitem.com Türkiye Yetkilisi: admintarik
Bedava-Sitem.com Türkiye Moderatörler: ua1905ua / ciz-dizayn / aktif-dost / agasu06 / gultekinblog
Mesaj17.06.2014, 07:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

agasu06 yazmış:
cryengine3 yazmış:
Alt tuşuna basıp menü çubuğundan istediğini yapabilirsin CTRL+U ve F12 yi engellemek sadece tuş engellemek menüden istediğim sonucu yapabilirim herkes yapabilir, ama yorum kutusunda u harfi ve birkaç harfin yazılamaması sorunu oluşturuyor.

Güzel bir kod olsa zaten kullanıyor olurdum. Wink


Yorum kutusunu zaten kullanmıyorum da bu kod az da olsa içerik çalınmasını önler sanırım değil mi?


view-source: SİTE LİNKİ

Wink

______________

Webeveyn uzun bir aradan sonra yeniden sizlerle . Güncellemelere başladı , makaleler yolda. Takipte kal Wink
Mesaj17.06.2014, 08:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

webeveyn yazmış:
agasu06 yazmış:
cryengine3 yazmış:
Alt tuşuna basıp menü çubuğundan istediğini yapabilirsin CTRL+U ve F12 yi engellemek sadece tuş engellemek menüden istediğim sonucu yapabilirim herkes yapabilir, ama yorum kutusunda u harfi ve birkaç harfin yazılamaması sorunu oluşturuyor.

Güzel bir kod olsa zaten kullanıyor olurdum. Wink


Yorum kutusunu zaten kullanmıyorum da bu kod az da olsa içerik çalınmasını önler sanırım değil mi?


view-source: SİTE LİNKİ

Wink


view-source: SİTE LİNKİ Question
______________
Hesabınızla ilgili sorunlar için Bedava-Sitem.com Destek adresine mail atınız.
Bedava-Sitem.com Destek Adresi: support-tr( at )webme.com / Tarık Bey
Dipnot: ( at ) yerine @ gelecektir..
Bedava-Sitem.com Türkiye Yetkilisi: admintarik
Bedava-Sitem.com Türkiye Moderatörler: ua1905ua / ciz-dizayn / aktif-dost / agasu06 / gultekinblog
Mesaj17.06.2014, 08:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Site linki yazan yere sitenin linkini yazıp bunu tarayıcı url'sine yapıştırırsa her türlü girer...Tamamen Engellemek Çok Zor...
______________

Webeveyn uzun bir aradan sonra yeniden sizlerle . Güncellemelere başladı , makaleler yolda. Takipte kal Wink
Mesaj17.06.2014, 08:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Acemilerin direkt girip sitemden içerik almalarını önlemek istedim.Yukarıdaki kod biraz olsun engelliyor.
______________
Hesabınızla ilgili sorunlar için Bedava-Sitem.com Destek adresine mail atınız.
Bedava-Sitem.com Destek Adresi: support-tr( at )webme.com / Tarık Bey
Dipnot: ( at ) yerine @ gelecektir..
Bedava-Sitem.com Türkiye Yetkilisi: admintarik
Bedava-Sitem.com Türkiye Moderatörler: ua1905ua / ciz-dizayn / aktif-dost / agasu06 / gultekinblog
Mesaj17.06.2014, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar bu kodu ekleyince ziyaretçiler ziyaretçi defterime yorum yapamıyor bunu nasıl düzeltebiliriz?

<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"></body>
<script type="text/javascript">

//form tags to omit in NS6+:
var omitformtags=["input", "textarea", "select"]

omitformtags=omitformtags.join("|")

function disableselect(e){
if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1)
return false
}

function reEnable(){
return true
}

if (typeof document.onselectstart!="undefined")
document.onselectstart=new Function ("return false")
else{
document.onmousedown=disableselect
document.onmouseup=reEnable
}

</script>
<body onkeydown="return false">
______________
Mesaj17.06.2014, 13:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
 <body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"></body>
<script type="text/javascript">

//form tags to omit in NS6+:
var omitformtags=["input", "textarea", "select"]

omitformtags=omitformtags.join("|")

function disableselect(e){
if (omitformtags.indexOf(e.target.tagName.toLowerCase())==-1)
return false
}

function reEnable(){
return true
}

if (typeof document.onselectstart!="undefined")
document.onselectstart=new Function ("return false")
else{
document.onmousedown=disableselect
document.onmouseup=reEnable
}

</script>
<body onkeydown="return true">


Ne yaptık ?
Kod:
 <body onkeydown="return false">  <!!! Değiştirdik !!!> <body onkeydown="return true">

______________
Mesaj17.06.2014, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş o zaman da ctrl+u ve f12 kilitli olmuyor.
______________
Hesabınızla ilgili sorunlar için Bedava-Sitem.com Destek adresine mail atınız.
Bedava-Sitem.com Destek Adresi: support-tr( at )webme.com / Tarık Bey
Dipnot: ( at ) yerine @ gelecektir..
Bedava-Sitem.com Türkiye Yetkilisi: admintarik
Bedava-Sitem.com Türkiye Moderatörler: ua1905ua / ciz-dizayn / aktif-dost / agasu06 / gultekinblog
Mesaj17.06.2014, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir deneyin.
Kod:
<script language="JavaScript">
function disableCtrlKeyCombination(e)
{
 
        var forbiddenKeys = new Array('u');
        var key;
        var isCtrl;
        if(window.event)
        {
                key = window.event.keyCode;
                if(window.event.ctrlKey)
                        isCtrl = true;
                else
                        isCtrl = false;
        }
        else
        {
                key = e.which;   
                if(e.ctrlKey)
                        isCtrl = true;
                else
                        isCtrl = false;
        }
        if(isCtrl)
        {
                for(i=0; i<forbiddenkeys .length; i++)
                {
                        if(forbiddenKeys[i].toLowerCase() == String.fromCharCode(key).toLowerCase())
                        {
                                alert('Key combination CTRL + '
                                        +String.fromCharCode(key)
                                        +' has been disabled.');
                                return false;
                        }
                }
        }
        return true;
}
</script>

______________
Mesaj17.06.2014, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu da olmadı kardeş bunda da ctrl+u ve f12 serbest.
______________
Hesabınızla ilgili sorunlar için Bedava-Sitem.com Destek adresine mail atınız.
Bedava-Sitem.com Destek Adresi: support-tr( at )webme.com / Tarık Bey
Dipnot: ( at ) yerine @ gelecektir..
Bedava-Sitem.com Türkiye Yetkilisi: admintarik
Bedava-Sitem.com Türkiye Moderatörler: ua1905ua / ciz-dizayn / aktif-dost / agasu06 / gultekinblog
Mesaj17.06.2014, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

agasu06 yazmış:
Bu da olmadı kardeş bunda da ctrl+u ve f12 serbest.

Olması lazım . head içeriği extrasına ekliyormusunuz?
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu