Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.07.2014, 08:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Muhammeterbas | Üst Menü Kısaltma

Css üst menü eklediğimde menünün eni tam sayfa uzuyor bunu istediğimiz gibi kısaltabiliceğimiz bi kod varsa lütfen yoruma yazın Shocked


En son muhammeterbas tarafından 10.07.2014 19:28:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj08.07.2014, 08:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir div veya tablo içerisine koyarsanız herhangi bir problem olmaz.
Fakat koyacağınız tablo veya divin genişliğini ayarlamalısınız bir çok kişi div kullanırken genişlik belirtmediği zaman full sayfa menü uzakmakta oluyor. Smile

______________
ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Bilmeyen ne bilsin bizi.. Bilenlere selam olsun.. Smile
Mesaj08.07.2014, 08:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

acaba bunun kodunu atar mısınız? nasıl eklenıyo
Mesaj08.07.2014, 08:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
#top-div1 {
   height: auto;
   width: 900px;
}
</style>
<div id="top-div1">Buraya üst menü kodunu yapıştırın ve sayfanızın kaynak bölümüne ekleyin.</div>

______________
ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Bilmeyen ne bilsin bizi.. Bilenlere selam olsun.. Smile
Mesaj08.07.2014, 08:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

işe yaradı sanırım bunu ortalamak kaldı sadece Smile teşekkürler
Mesaj08.07.2014, 08:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Menünüzü görürsek daha iyi olur..
Yinede anlatmaya çalışayım..


Kod:
<div class="menu"><a href="#">Link</a></div>

<style>
.menu {background-color: #ccc;}
</style>


Burada link arkaplanı belirledik.. Fakat tam sayfa uzuyor..

Kod:
<div class="menu"><a href="#">Link</a></div>

<style>
.menu {background-color: #ccc; width: 500px;}
</style>


Fakat böyle yaparsak genişliği width ile belirlemiş oluyoruz..
Mesaj08.07.2014, 08:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteye bi giriverirsenız ıyı olur </center> kodlarıylada ortaladım menüyü
Mesaj08.07.2014, 08:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

muhammeterbas yazmış:
işe yaradı sanırım bunu ortalamak kaldı sadece Smile teşekkürler

Evet olmuş sanırım..
Sorunun çözülmesine gerçekten sevindim.. Smile

______________
ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Bilmeyen ne bilsin bizi.. Bilenlere selam olsun.. Smile
Mesaj08.07.2014, 09:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler Smile fakat menüyüyle içerik arasındaki uzaklığı kısaltamayız öyle bi şansımız yok demi
Mesaj08.07.2014, 09:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Neden olmasın ki?
Eklediğiniz kodun hemen alt kısımına <br> ekliyerek hafif aşağı indirebilirsin. Wink

______________
ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Bilmeyen ne bilsin bizi.. Bilenlere selam olsun.. Smile
Mesaj08.07.2014, 09:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

sadece <br> mi yazıyoruz Shocked
Mesaj08.07.2014, 09:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet deneyin. Mr. Green
______________
ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Bilmeyen ne bilsin bizi.. Bilenlere selam olsun.. Smile
Mesaj08.07.2014, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

mesafe yakınlaşmıyor uzaklaşıyor Confused
Mesaj08.07.2014, 09:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

muhammeterbas yazmış:
mesafe yakınlaşmıyor uzaklaşıyor Confused

Pardon yakınlaştırmak mı?
Onu malesef bilemiyorum oruçlu olduğum için başım çatlıyor.
Ama iftardan sonra bana mesaj atarsanız o zaman ilgilenirim sizin ile.

______________
ua1905ua agasu06 baslangic-sayfam tasarimci-amca2 grafikdizayn biryaziatolyesi

Bilmeyen ne bilsin bizi.. Bilenlere selam olsun.. Smile
Mesaj08.07.2014, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam çok teşekkürler ilginiz için : Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu