Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.08.2014, 19:50 (UTC)    
Mesaj konusu: slm arkadaslar sitemi yeni actım yardımcı olu

arkadslar sitemi yeni actım su an hic birsey yok degisiklik yapmak için yardımcı olurmusunuz baktım biraz ama hic bir sey anlamadım http://sefamomrum.tr.gg/ sayfam bu yardımm Wink
Mesaj13.08.2014, 21:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım sekmesinden şimdilik kendine bir tasarım seç veya varsayılan tasarımla tema yapacak düzeye gelene kadar idare et.
Sayfalar menüsünden yeni bir sayfa ekleyerek, editör vasıtasıyla bu sayfaların içlerine yazı girebilirsin. Editör yazıya link verme, resim ekleme gibi özellikler mevcuttur.
En hızlı öğrenme metodu deneme yanılma metotudur. Kendi kendine öğrendiklerin aklında daha kalıcı olur. Biz eski kullanıcılara çocuk oyuncağı gibi gelsede herşey bir hayli karmaşık görünebilir size..
Ekstralar bölümünden senin elle yapamayacağın bir çok özelliği bedava-sitem hazır olarak eklemiş. İhtiyacın olanları aktif edip kullanabilirsin.
Forumumn arama kutusu öğrenme aşamasında çok işine yarayacaktır. Senin sorduğun ve bundan sonra soracağın soruların tümünü bir başkası daha önce sormuş olabilir. İşin içinden çıkamadığın zamanlarda ve cevabı bulamadığında bir konu başlığı açıp sorabilirsin. Biri mutlaka yardımcı olur.
Şimdilik bu kadar yüzeysel bilgi yeter sanıyorum gerisi senin azmine ve heyecanına kalmış. Başarılar diliyorum hoşgeldin.
______________
Google Play Developer
Mesaj13.08.2014, 23:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu genel problemler bölümüne taşınmıştır.
______________

- Teknik Destek Personeli
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu