Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.09.2014, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Bunlar neden sola yapışık?

Merhaba arkadaşlar. Ben html veya css kodlarını falan bilmiyorum internetten hazır kodları alıp sitemde kullandım ancak bir sorunum var. Siteme koyduğumda hep sola yapışık oluyor.

Gördüğünüz gibi işaretledim.

http://i.hizliresim.com/y2k2X7.png

http://i.hizliresim.com/6YjY03.png

Bunları ortalamam mümkün mü acaba? Yardımcı olur musunuz?
Mesaj01.09.2014, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kaynak kodlarından youtube videosunun yada herhangi birşeyin kodunun başlangıcına

Kod:
<div style="text-align: center;">
< Bunu

Kodun sonuna

Kod:
</div>


Bunu yaptıktan sonra istediğiniz şeyler ortalanacaktır
______________

-------------------------------------------
http://mustafakarahaliloglu.com/
www.behance.net/mustafakr
Mesaj01.09.2014, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum dediğin gibi yaptım ancak ortalayamadım kodun orjinali bu:

<div style="text-align: center;"><form method="post" action="http://poll.pollcode.com/76833657">
<div style="background-color:#110AEE;padding:2px;width:175px;font-family:Arial;font-size:small;color:#FFFFFF;background-image: url('http://cdn.boardhost.com/bg/carbon.gif');box-shadow: 0px 0px 5px #888;">
<div style="margin-bottom:2px;"><strong>Videoyu nasıl buldunuz?</strong></div>
<input type="radio" name="answer" value="1" id="answer768336571" style="float:left;" /><label for="answer768336571" style="float:left;width:150px;">&Ccedil;ok iyi olmuş</label>
<div style="clear:both;height:2px;">&nbsp;</div>
<input type="radio" name="answer" value="2" id="answer768336572" style="float:left;" /><label for="answer768336572" style="float:left;width:150px;">G&uuml;zel ama geliştirilmeli</label>
<div style="clear:both;height:2px;">&nbsp;</div>
<input type="radio" name="answer" value="3" id="answer768336573" style="float:left;" /><label for="answer768336573" style="float:left;width:150px;">İdare eder</label>
<div style="clear:both;height:2px;">&nbsp;</div>
<input type="radio" name="answer" value="4" id="answer768336574" style="float:left;" /><label for="answer768336574" style="float:left;width:150px;">Beğenmedim</label>
<div style="clear:both;height:2px;">&nbsp;</div>
<div align="center" style="padding:3px;"><input type="submit" value=" Vote " />&nbsp;<input type="submit" name="view" value=" View " /></div>
<div align="right" style="font-size:10px">&nbsp;</div>
</div>
</form>
</div>

Kırmızı ile işaretlenenleri ekledim ancak ortalanmadı?
Mesaj01.09.2014, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum ben yanlış yazdım galiba sen olması gerektiği gibi yazar mısın?
Mesaj01.09.2014, 22:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

ggeawengers yazmış:
Dostum ben yanlış yazdım galiba sen olması gerektiği gibi yazar mısın?

Kodun başına <center> sonuna ise </center> ekleyiniz.
Kolay gelsin.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu