Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.10.2014, 08:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Cepha Panelleri



Cephe panel sistemleri sektörün ihtiyaçlarını sunabilen, yaşamı kolaylaştıran, kolay kurulum sayesinde ve güzel görünüm sağlayabilen inşaalarda, yalıtım yapısına bağlı olmak kaydıyla ses, su ve ses izolasyonuna bağlı olarak yangınlarda güvenlik sağlamaktadır. Kalifeye araç gereçleriyle ve pratik yapı oluşumlarında ekonomik ve kıvrak olarak benzer süre içerisinde binayı dış atmosfer kötü koşullarından koruyarak emniyetli bir şekilde korumasını sağlamaktadır. Eskiyen inşaaların görünümlerinden sıkılanlar için ideal bir kaplama malzamesidir. Dış cephe kaplama ve cephe panelleri olarak ürünlerine ulaşabilmeniz mümkündür.

Cephe paneli olmak kaydıyla resmi binaların önce olarak seçtikleri cephe panelleri nitelikle resmi inşaalarda görebileceğiniz görüntüleriyle gözünüze hitap edebilecek kıssasları bulunduran bir inşaa türüdür. Cephe paneli imalatında ciddiyetle olmak kaydıyla üstünde durulduğu ham madde kalitesi, sorumlu bayi ağı ve geçerli montaj hizmeti TSE EN ve ISO normlarına uyumlu şekilde kaliteli imalat ve ham madde girişinden teslimata kadar tek tek kalite kontrolünü özveriyle sürdürmektedirler.

Sandviç cephe panelleri, saklı somunlu ve dışarıdan somunlu formlarda üretilip her türlü ihtiyacı karşılayacak biçimde tasarlanmıştır. Sandviç cephe panelleri, farklı form opsiyonlarında galveniz saç ve alüminyum saç kullanılmaktadır. ECCA (European Coil Coating) normlarına uyumlu olarak üretilen boyanmış metal rulolar sandviç panel kısmından geçerek görüntüyü almaktadır. Panellde kullanılmakta olan yalıtım malzemesi kullanım olarak ve yalıtım gereksinimlerine bağlı kalarak, Poliisoziyanat(PIR), Poliüretan(PUR) ve Taşyünüdür. Bu maddeler sandviç cephe panellerinde en çok tercih edilen dolgu malzemeleridir. Sandviç cephe panellerinin son yıllarda özellikle dış cephe mantolamarında çok tercih edildiklerini görmekteyiz. Bunun yanında dikkat çeken görünümleri ve kıyaslamalarla kaplama olarak tercih edilen malzemeler arasında cephe panelleri dış görüntü olarak seçilmekte olup, birden fazla yapının artık cephe panellerini şekilli göze hitap eden olmasına dikkat etmekte. Özelliklere bakıldığında eğer sanayi yapıları, şantiye binaları, hipermarketler, alışveriş merkezleri, silolar, soğuk hava depoları, hal binaları, spor tesisleri, sosyal ağlar, zirai yapılar ve askeri yapıları benzeri taşıyıcı prefabrika sistemi çelik beton yapılarda kullanılmaktadır. Bu tarz yerlerin kullanımında cephe panelleri tercih edilmelerinin gerekçeleri basit kurulum ve çok kolay olması haricinde göze hitap etmesidir.

Yeniliklerin yanı sıra eklemeler oluşturuldukça cepha panelleri ve dış cephe panellerine dair her geçen zaman içerisinde yeni görüntüler ve çeşitli stiller oluşturulmakta. Dış cephe kaplamaların tercih edilmelerinin bu kadar arttığı bir dönemde yeni görseller sürekli artmakta ve yenilenmektedir. Yeniliklere dair yapıların, inşaaların ve binaların cephe panelleri ve dış cephe kaplamaları iyi görüntüler elde edildikçe olası alışkanlık bir durum söz konusunu devam ettireceği aşikar. Hayat normalarında olup ülkemizin en elit sandviç cephe panellerini öncü firmalar sayesinde elde edebilmekteyiz.
______________
-----------------------bAbA hArmAn ---------------
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu