Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.11.2014, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemdeki Reklamlar?

Mrb iyi günler ben http://www.sitetemasi.tr.gg/ sitemdeki reklamları biraz asağı kaydırdım (KALDIRMA GİZLEME) gibi şeylerde bulunmadım illerki zamanlarda sitemde sorun istemem sizden ricam sitemi kontrol edin bi sorun varsa düzeltebilirim reklamları bedava siteme ait olduğunu sitemde belirtmişim bide önizleme fotorafınıda koyuyorum şimdiden teşekkürler.
Mesaj11.11.2014, 07:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklamları kaldırmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum . Zira temalara göre yer değiştirmek zorunda kalınabiliyor.
______________
Mesaj12.11.2014, 06:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

berker19 yazmış:
Reklamları kaldırmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum . Zira temalara göre yer değiştirmek zorunda kalınabiliyor.


İlginiz için tşkler bu bir haftadır sitemi düzenlemiyorum 4 5 gündür admin mesaj attım hala geri dönemediler.
Mesaj12.11.2014, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:



ZORUNLU AÇIKLAMA : Malesef zorunlu açıklama yapmak zorunda kaldım.. Reklamlar ile hiçbir şekilde oynama yapmak yasak ve web sitemizin üst kısımında bulunan reklam her zaman üst tarafta kalmalıdır.. Cezası sayfanızın affedilmemek üzerine kapatılmasıdır.. Eğer 3 günlük süre içerisinde sitenizde bulunan reklam yerini düzeltmezseniz görevimin bana yapmam gerekeni yapmak zorunda kalacağım.. Ve işlem başlatacağım.. Dediğim lütfen yanlış anlaşılmasın.. Bu sadece sizin için uyarıdır.. Kuralları bilmiyor olmanız çok normal.. Öğrenmek istemeniz ve hata yapmamak için adım atmanız çok güzel.. Fakat bende işimi yaptığım için ilk olarak uyarmak zorundayım.. Konudan habersizdim ve bilmiyordum, muhabbetleri kabul edilemez.. Bu yüzden özel mesaj ile size bu konu başlığının linkini gönderiyorum.. Böylece konudan haberiniz olmuş olur.. Sorularınızı buradan veya özel mesaj ile sorabilir ve bizden yanıt alabilirsiniz...

TEŞEKKÜRLER... Smile

______________

- Teknik Destek Personeli
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu