Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.12.2014, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu: yorum yapmak icin 5 dakika sınırı var.bunu ka

yorum yapmak icin 5 dakika sınırı var.bunu kapatmanın bir yolu varmı?
Mesaj08.12.2014, 21:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu forumdamı yoksa sitendemi
______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitemde
Mesaj08.12.2014, 22:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Fazla yorum yaptıysan yada flood yapılmasın diye sınır var Laughing
______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

flood nedir?bunu kapatmanın bir yolu yok yani.
Mesaj08.12.2014, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

cayyolu-umitkoy-elvankent-su-dogalgaz-tesisatcisi-tamircisi yazmış:
flood nedir?bunu kapatmanın bir yolu yok yani.

flood sürekli yorum yapmak anlamına geliyor kapatmanın yolu var tabiykide
yorum extrasını devre dışı yapıp disqus yorum kullanırsın yardımcı olabilirim istersen
______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardımcı olabilirsin tabikii.
Mesaj08.12.2014, 22:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

cayyolu-umitkoy-elvankent-su-dogalgaz-tesisatcisi-tamircisi yazmış:
yardımcı olabilirsin tabikii.
Yorum extrasını sil
______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

sildim.
Mesaj08.12.2014, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu kodu İçerik bölümünün altındaki bilgi (mesela Copyright) Kısmına Ekle

Kod:
  <div id="disqus_thread"></div>
    <script type="text/javascript">
        /* * * CONFIGURATION VARIABLES: EDIT BEFORE PASTING INTO YOUR WEBPAGE * * */
        var disqus_shortname = 'cayyoluumitkoy'; // required: replace example with your forum shortname

        /* * * DON'T EDIT BELOW THIS LINE * * */
        (function() {
            var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true;
            dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js';
            (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq);
        })();
    </script>
    <noscript>Please enable JavaScript to view the <a href="http://disqus.com/?ref_noscript">comments powered by Disqus.</a></noscript>

______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

içerik bölümü derken tasarım altı-üstü orayamı yada farklı bir yermi.
Mesaj08.12.2014, 22:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

ana sayfayı aç kaynağa tıkla en alta in bu kodu yapıştır her sayfaya böyle yapman lazım
______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

şimdi yaptım kardeşim teşekkür ediyorum.emegine sağlık.
Mesaj08.12.2014, 22:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş şimdi sen disqusa üye ol yetkini vereyim
______________
TR.GG Dışı Site Linki Yasaktır!
@agasu06
Mesaj08.12.2014, 22:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

disqusa bir inceleyim hep İngilizce yazıyor.çok fazla anlamadım.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu