Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.01.2015, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Neden Kırmızı Reishi Mantarı kullanmal&#

Genelde kendinizi yorgun ve halsiz hissediyor musunuz?
Kırmızı Reishinin düzenli kullanımı, kan dolaşımının düzenlenmesine ve hücrelere daha fazla oksijen taşınmasına yardımcı etkileri ile günlük yaşamdan kaynaklanan değişik streslere karşı gösterdiği adaptojen etkileri ile kendinizi daha zinde ve sağlıklı hissetmenize yardımcı olur.
Merdiven çıkarken ya da orta dereceli egzersizler yaparken bile nefes problemi yaşıyor musunuz?
Reishi mantarını Solunum ve Dolaşım sisteminizde yaratabileceği olumlu etkileri için kullanmalısınız.
Cildiniz kuru, renksiz ya da solgun mu? ya da yaşınıza göre erken kırışmaya mı başladı?
Kırmızı Reishi, kan dolaşımını ve dolayısıyla cilde gelen oksijen ve besin miktarını arttırarak ciltte iyileştirici (anti-aging) etkiler gösterir. Güneş yanıklarında, cilt lekelerinin renginin açılmasnda ve/veya tamamen kaybolmasında, yaralarının iyileştirilmesinde, ince kırışıklıkların giderilmesinde, akne ve diğer cilt problemlerinde etkilidir.
Alerjiler nedeni ile günlük hayatınızda sıkıntı mı yaşıyorsunuz?
Kırmızı Reishi mantarını genel koruyucu ve alerjilere karşı kanıtlanmış doğal antihistaminik etkileri nedeni ile kullanmalısınız.
Yaşantınız hareketli ve stresli mi?
Strese karşı adaptojen etkisi olan Kırmızı Reishi Mantarını kullanarak içindeki Adenosin maddesinin kasları gevşetici, merkezi sinir sistemini rahatlatıcı etkilerinden yararlanabilirsiniz. Uyku düzeninizde sağlayacağı düzelme ile günlük problemlerle başetmenizde yararlı olacaktır. Strese bağlı ritim bozukluklarını düzenleyici etkisi vardır.
Çevre kirliliğinin yüksek olduğu bir ortamda mı yaşıyorsunuz?
Vücudumuzun doğal savunma mekanizmasını güçlendirerek dışarıdan gelecek tüm olumsuz etkilere karşı koruması sebebiyle Reishi Mantarını kullanmalısınız.
Soğuk havalara karşı duyarlı mısınız? Sık sık nezle, grip ve/veya öksürük problemi yaşıyor musunuz?
Reishi bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi hastalıklardan korur.
Ailenizde diabet hastalığı olan var mı?
Kandaki şeker seviyesinin düzenlenmesinde etkili olarak sizi diabet riskine karşı korumada yardımcı olur. Kırmızı Reishinin kan şekerini düşürücü etkisi vardır ve Tip 2 diabette glikoz seviyelerini, herhangi bir yan etki göstermeden, düzenlemeye yardımcı olur.
Ailenizde kalp problemi yaşamış olan var mı?
Kanı sulandırıcı etkisi nedeni ile pıhtı oluşumunu engeller, alyuvarların kolay hareket etmesini sağlayarak kan akışını hızlandırır ve damar tıkanıklıklarını önler. Böylece kalp krizi riski azalır. Yüksek kan basıncının (yüksek tansiyonun) düşürülmesinde etkin olduğu araştırmalar ile kesin olarak kanıtlanmıştır.
Ailenizde kanser olan kimse var mı? Genetik, çalışma ortamı gibi nedenlerle yüksek kanser risk grubunda mısınız?
Kırmızı Reishi mantarı Japonya Sağlık Bakanlığı tarafından kansere karşı tek doğal ilaç olarak kabul edilmiştir. Reishi Mantarını kansere karşı koruyucu etkileri ve/ veya kanser tedavisindeki tamamlayıcı etkileri için kullanmalısınız. Kemoterapi-Radyoterapi gibi tedavilerin olumsuz yan etkilerini %90-95 oranında azalttığı kanıtlanmıştır.
Uzun süreli bir tedavi görüyor musunuz? Ya da ciddi bir rahatsızlığın ardından iyileşme sürecinde misiniz?
Kırmızı Reishi dışarıdan gelen tüm etkilere karşı vücudu adapte eder, vücudun doğal savunma mekanizmasını güçlendirerek organizmanın normal ve dengeli hale gelmesine yardımcı olur. Ciddi hastalıklarla savaşırken olumsuz komplıkasyonlara neden olabilen nezle, grip gibi rahatsızlıkların önüne geçerek tedaviyi destekleyici etkiler gösterir.
Yüksek tansiyon ve/ veya yüksek kolesterol probleminiz mi var?
Kırmızı Reishinin yüksek kan basıncını (yüksek tansiyonu) düşürülmesindeki etkinliği araştırmalar ile kesin olarak kanıtlanmıştır. Kırmızı Reishi, bünyesinde bulunan Adenosin maddesi sayesinde kandaki, kötü kolesterol tabir edilen LDL kolesterolü ve Trigliseridi düşürücü etkiye sahiptir.
Sigara ya da içki kullanıyor musunuz?

Kırmızı Reishinin sigara içenlerde nefes borusunda ve bronşlarda oluşan epitel dokusu tahribatının giderilmesinde etkili olduğu araştırmalarla belirlenmiştir. Karaciğer (hepato) koruyucu özellikleri kanıtlanmıştır.
Uyku problemi yaşıyor musunuz?Ya da günlük 8 saatten daha mı az uyuyorsunuz?
Reishi mantarının sürekli kullanımı ile stres seviyesinde azalma, uyku düzeninde düzelme görülür.
Eğer yukarıdaki sorulardan en az 2 tanesine evet yanıtını verdiyseniz, Kırmızı Reishi Mantarını kullanmalısınız, kesinlikle faydasını göreceksiniz.. Eğer bir sağlık probleminiz yoksa bile sağlıklı ve genç kalmak, hastalıklara yakalanmamak, daha az bedensel ve ruhsal problem ile sağlıklı bir yaşlılık dönemi için koruyucu olarak reishi mantarını kullanabilirsiniz.
Neden Özellikle GANODERMA LUCIDUM? Reishi mantarının birçok çeşidi olmasına karşın, yapılan araştırmalar kanıtlamıştır ki polisakkarit içeriğinin yüksek olması sebebiyle bağışıklık sistemini güçlendirerek, ana vücut fonksiyonlarını ve hayati organları desteklemede en etkin olan Reishi mantarının Ganoderma Lucidumtürüdür.
Faydaları ne kadar sürede hissedilebilir?
Normal olarak bir insan, Reishi mantarını kullanmaya başladıktan 10-15 gün sonra faydalı etkilerini hissetmeye başlar.
Genel sağlık durumunda belirgin bir farklılık ise 2 ay süreli düzenli ve sürekli kullanım sonunda görülebilir.
Toksik özelliği olmadığı için sürekli kullanılmasında hiçbir sakınca yoktur.
Yan Etkileri Nelerdir?
Reishinin yan etkileri yoktur.
4000 yılı aşkın süredir kullanılmasına rağmen literatürde ve klinik çalışmalarda hiçbir yan etkisi rapor edilmemiştir. Toksik olmaması sebebiyle büyük miktarlarda ve uzun süreli olarak kullanıldıklarında dahi herhangi bir yan etkileri olmadığı ifade edilmektedir.
Reishi Mantarı bir ilaç değildir. Diğer ilaçlarla birlikte tedaviyi tamamlayıcı olarak kullanılabilir.
Reishi tüm yaş grupları için uygun mudur?
Evet. Reishi sağlıklı gıda katkısıdır ve tüm yaş gruplarında kullanılabilir.Buna çocuklar ve hamile kadınlar da dahildir.

http://ganoexcelmarket.tr.gg/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu