Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.01.2015, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Position kayma sorunu

Merhaba Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var
Div sayfa büyültünce veya küçültünce kayıyor her div için farklı ama temel larak şu kodu kulllanıyorum.

<div style="position:absolute;left:200px;top:180px;">

Ama yinede kayıyor Fotaraflı ise böyle oluyor.
http://prntscr.com/5qct5m
______________
Mesaj10.01.2015, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div style="position:absolute;left:800px;top:180px;">

Hocam px değerleriyle oynadın mı hiç ? , sorununu tam olarak anlayamadım birazcık açabilir misin? Resimde de tam olarak anlayamadım ama dene bakalım. Değerlerle oyna her zaman Wink
______________
BlogcuAbi
İletişim
Sıkça Sorulan Sorular
New Generation Blog..
Mesaj13.01.2015, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Div lerle oynadım

Div lerle oynadım fayda etmedi size fotoraflı göstereyim


Normalde:
http://prntscr.com/5s05z6

%90 Büyültüğünce:
http://prntscr.com/5s068y

%70 Büyültüğünce:
http://prntscr.com/5s06m5

%65 Büyültüğünce:
http://prntscr.com/5s06ua

%50 Büyültüğünce:
http://prntscr.com/5s075l

%25 Büyültüğünce:
http://prntscr.com/5s07dt

Sorun bu ben ne kadar zoom yapılsada ekranı büyük küçük tüm bilgisayarlarda kayıyor.Kaymasını istemiyorum isterseniz sitenin kodlarını atabilirim(sadece oyunlardan birinin)Size.
______________
Mesaj13.01.2015, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hocam telefondan baktım ama divi ortalarsak sorun çözülür gibi ; bilgisayara geçtiğimde ilgileneceğim.

Kod:
<div style="position:absolute;left:200px;top:180px;">

Bu divin başlangıcına `<center>' ve sonuna (yukarıdaki kodun sonuna değil = </div>) `</center>' getirin bakalım.
______________
BlogcuAbi
İletişim
Sıkça Sorulan Sorular
New Generation Blog..
Mesaj15.01.2015, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Denedim

"<center>" koduyla olcağını zannetmiyorum denedimde.Div style'dan önce 4 tane </div> var .

Çünkü bir divi Kapatırkan 1 </div> yeter ama ben tinede 3-4 tane "</div>" den dolayı olabilirmi acaba ?
______________
Mesaj17.01.2015, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hocam div bitimiyle alakalı değil. Div css'sine şunları ekleyin bakalım:
Kod:
margin-left:auto;margin-right:auto;
\\\\\\veya\\\\\\
margin: 0 auto;
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu