Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.01.2015, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Google Çeviri hizmetine 10 Yeni dil daha ekledi

Kendine yeni bir dil öğretim veya yeni bir arkadaş yapmaya çalışıyoruz olsun, Google geçiş dil engelleri için güçlü bir araç olabilir. Bugün, biz fazla 200 milyon ek insanlar ve kendi dillerinde metin çevirmek için izin verir 90. Bu 10 yeni dil için desteklenen diller bizim toplam sayısı getirerek, Çevir 10 dil ekliyoruz. Bu diller artık mevcut ve mobil uygulamalar ve Chrome yerleşik çeviri işlevselliği yakında dışarı atılır.
Aktif olmasaydı, biz bugün bu dillerden bazıları başlatmak mümkün olmaz. Bizim çeviri sistemi web üzerinde bulundu tercüme verilerden öğrenir ederken, bazen bizim algoritmaları geliştirmek için insanlardan destek gerekir. Biz bugün alıyoruz tüm destek için minnettarız ve bizim toplum ile birlikte umuyoruz, biz bugün destek ve gelecekte daha fazla dil eklemek diller için çeviri kalitesini artırmaya devam edebilirsiniz.
Google çeviri uygulamasına alternatif kelime programı için buraya tıklayın
Afrika Chichewa, Madagaskarlı ve Sesotho ile fazla dil kapsama alır:
Chichewa (Chinyanja) 12 milyon Malavi insanlar ve çevre ülkeler tarafından konuşulmaktadır. Şimdi Voyager yıldızlararası sondaları üzerine galaksi seyahat selam kullanılan 55 dilden biridir.
Madagaskar ulusal dil Madagaskar, 18 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Bu nesne ve ardından konuya ardından cümlelerin ilk fiil koyar sadece birkaç dillerinden biridir.
Sesotho 6 milyon anadili vardır. Ulusal Lesotho dili ve Güney Afrika'da 11 resmi dillerinden biridir.
Hindistan ve Güneydoğu Asya, ekliyoruz içinde:
Malayalam (മലയാളം), büyük bir Hindistan dil ve o ülkenin 6 klasik dillerinden biridir. En çok istenen dillerden biri oldu, bu yüzden biz Malayalam desteği eklemek için özellikle heyecanlıyız!
Myanmar (Burma, ) 33 milyon anadili Myanmar resmi dilidir. Bu dil yapısı ve yazı kodlama bakış açılarından hem otomatik çeviri için zorlu bir dil olduğu gibi Myanmar dil uzun bir süre için işler olmuştur. Sistemimiz farklı Myanmar girişleri anlar ederken, biz Unicode açık standartlar ve bu nedenle sadece çıkış Myanmar çevirilerin kullanılmasını teşvik.
Sinhala (සිංහල) Sri Lanka resmi dillerinden biri ve doğal 16 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Eylül ayında Sri Lanka yerel topluluk organize ve o zamandan beri, katılımcılar sistemimize onlarca çeviriler binlerce katkıda bulunmuştur. Biz yeni dillerden biri olarak bugün Sinhala serbest edebilmek için mutluyuz!
Sunda (Basa Sunda) 39 milyon kişi tarafından Endonezya Java adasında konuşulmaktadır. Sunda kendi komut dosyası var iken, yaygın sistemimizin kullandığı Latin alfabesi kullanılarak yazılan bugün.
Orta Asya'da, biz Kazak, Tacik, Özbek ve ekliyoruz:
Kazak Kazakistan'da 11 milyon anadili ile (Қазақ тілі). Biz Kazak dili meraklıları güçlü bir destek aldık, ve biz de dahil olmak üzere Kırgız gelecekte daha fazla dil eklemek için bölgedeki yerel topluluklarla işbirliği devam umuyoruz.
Tacik (Тоҷикӣ), Modern Farsça bir yakın akrabası, 4 milyondan fazla insanın Tacikistan ve ötesinde tarafından konuşulmaktadır.
Özbek (O'zbek tili) Özbekistan 25 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Özbek toplum desteği almaya ek olarak, bizim sisteme Shavkat Butaev tarafından Özbek sözlük dahil ettik.
Biz sadece bu yeni dil ile başladı ve gitmek için uzun bir yol var alıyoruz. Sen Çevir üzerine "Bu çeviri geliştirin" işlevini kullanarak düzeltmeleri düşündüren ve Çevir katkıda bize yardımcı olabilir.
Haberin kaynağı yabancı diller arasında dönüştürme sayfasından alınmıştır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu