Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.07.2015, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu: türkü sözleri fihristi

merhaba sayfama türkü sözleri a-z bir arsiv yapmak istiyorum sanirim ne demek istedigimi anladiniz..yada daha acayim konuyu, siteye girdik a harfini tikladik a ile baslayan türkü sözleri cikti ve mesela adaletin bumu dünya yazisini tikladik ve o turkü sözleri cikti. bi yardimci olun kafayi siyiracam....
Mesaj22.07.2015, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle tasarım ayarlarından CSS tasarımına geçmelisiniz. Çünkü şu anda kullandığınız tasarımda, sitenize eklediğiniz bütün sayfalar menüde gözükecektir. CSS tasarımına geçtikten sonra Google'a tr.gg menü gizleme kodu yaz ve kodu anlatıldığı şekilde sitene ekle sitendeki menü kaybolacak. Beyaz boş bir sayfanız olacak. İsterseniz yine Google'a tr.gg hazır css tasarımlar yazarak sitenin tasarımını değiştirebilirsin. Bütün bunları yaptıktan sonra yapacağın işlem basit. Kullanıcı panelinden Sayfalar kısmına girerek bütün a-z'ye kadar istediğiniz harfleri sayfa olarak ekleyiniz.

Örneğin Menüden a harfine basılınca www.siten.tr.gg/a.htm sayfasına gidecek.

Herhangi bir yazıya link vermek için de <a href="link">yazın</a> kodunu sayfa ekleme bölümündeki kaynak kısmına ekleyiniz veya sayfa ekleme bölümündeki yazıyı kalın yapma, büyüklüğünü ayarlama gibi seçeneklerin olduğu paneldeki köprü ekle seçeneğini kullanarak yazınıza link verebilirsiniz.

Örnek bir menü aşağıdaki sitede görebilirsin
http://animewave.tr.gg
______________


En son Themedb tarafından 22.07.2015 18:11:16 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu