Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.07.2015, 11:24 (UTC)    
Mesaj konusu: ♜ WSPN | Website Protection Network ♜



Website Protection Network kişilerin sitelerindeki telif hakkı ihlallerinin sona erdirilmesi için webmasterlara destek verir.

Sistem Özellikleri
1. Sistem tamamen ücretsizdir.
2. Katılmak için bir WSPR bannerini sitenize eklemeniz gerekmektedir.
3. Katılanlara bir kod verilir. Bu kod <head> ' da işlem görür.

Ayrıcalıkları
1. Katılanlara özel koruma raporu hazırlanır ve isteyenlere beyan edilir.
2. Katılanların sitesinin kaynağına erişim telih hakkı ihlali olmaması için engellenir. Erişmek isteyenlere gerekli rapor sunulur ve gerekçesi anlatılır. Ayrıca erişmek isteyenlerin internet protokolleri listelenir ve virüs taramasından geçirilir.
3. Katılanların sitesindeki ögelerin denetlenmesi telih hakkı ihlali olmaması için engellenir. Denetlemek isteyenlere gerekli rapor sunulur ve gerekçesi anlatılır. Ayrıca denetlemek isteyenlerin internet protokolleri listelenir ve virüs taramasından geçirilir.
4. Katılanların sitesindeki sağ tıklama eklentisi telih hakkı ihlali olmaması için devredışı bırakılır.
5. Katılanların sitesindeki metin seçme eklentisi telih hakkı ihlali olmaması için devredışı bırakılır.
6. Katılanların sitesindeki metinlerin kopyalanması telih hakkı ihlali olmaması için engellenir. Kopyalamak isteyenlere gerekli rapor sunulur ve gerekçesi anlatılır. Ayrıca kopyalamak isteyenlerin internet protokolleri listelenir ve virüs taramasından geçirilir.
7. Katılanların sitesindeki metinlerin kesilmesi telih hakkı ihlali olmaması için engellenir. Kesmek isteyenlere gerekli rapor sunulur ve gerekçesi anlatılır. Ayrıca kesmek isteyenlerin internet protokolleri listelenir ve virüs taramasından geçirilir.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu