Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.09.2015, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Clear:Both Boşluk Bırakıyor.. Acil yardı

Evet arkadaşlar dediğim gibi. Css tasarıma giriyorum ve,

Css kodu aynen şu şekil.
Kod:
.temizle { clear: both;
}


Html olarak ana sayfaya eklicem.
Kod:
<div class="temizle"></div>


İşte sorun burda.. Html yi ekliyorum KOCAMAN bi boşluk bırakıyor.

Ben bunu nasıl çözerim şimdiden sağolun.


En son ozoyunn56 tarafından 09.09.2015 09:26:45 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
Mesaj09.09.2015, 11:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yardım etmek isterim ama sitede footer text reklam olmadığı için site kısa süre sonra silinecek.
Yani yardım edersem yardımım boşa gider.
İyi günler.

______________

Forum imzasında TR.GG dışı bir site reklamı yapmak yasaktır. @agasu06
Mesaj09.09.2015, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Canım Benim Akıl Hastası mısın?

Sinirimi bozma benim. Reklamlara dokunmadım diyorum.

Yetkililer şuna bişi söyleyin kapatın şunun sitesini..

Akıl hastası bu ya.
Mesaj17.09.2015, 02:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlla class vermene gerek yok clear: both stilli bir div ekleyebilirsin.Senin sorununa gelince bu divin üstüne ve ya altına koyduğun divlerin stilleri boşluk olmasına neden olabilir.Yoksa clear: both alttaki içerikle üstteki içeriğin karışmamasını sağlar bir nevi kısmen de boşluk koyar ikisi arasına. Ayrıca temizle classına başka bir özellik ekleyip eklemediğinizi kontrol edin.

Örnek div:

Kod:
<div style="clear:both;"></div>

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu