Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.07.2016, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu: boostrap sorunu

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben aşağıda yazdığım boostrap kodunu yazıyorum ama kod nedense çalışmıyor bir bakarmısınız lütfen ? aşağıdaki kutunun sağa doğru 4 kıdem kayması lazım ama kaymıyor yardım ederseniz sevirim kod aşağıda yazılı...

<style>

.kutu {
border:1px solid;
height:200px;
background-color:#099;
width:200px;}



</style>


<div class="kutu col-lg-4"></div>
______________
özgürlük bir yaşam biçimidir.
Mesaj01.07.2016, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunun için herhangi bir css kodu kullanmanıza gerek yok
Kod:
<div class="col-lg-4 col-lg-offset-4">....</div>


offset clasını kullanarak bir dörtlük ileriye itebilirsiniz.


Veya;
Kod:
<div class="col-lg-4"></div> <div class="col-lg-4">Burası dolu</div>


Bu şekilde bir boş dörtlük atarak en başa yine ileriye itmiş olursunuz ancak ilk yöntem daha mantıklı bootstrap için ekstra css kodu yazmanıza gerek yok bu yüzden var zaten kendileri.
______________
Google Play Developer


En son okanizm tarafından 01.07.2016 19:52:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj02.07.2016, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

okanizm yazmış:
Bunun için herhangi bir css kodu kullanmanıza gerek yok
Kod:
<div class="col-lg-4 col-lg-offset-4">....</div>


offset clasını kullanarak bir dörtlük ileriye itebilirsiniz.


Veya;
Kod:
<div class="col-lg-4"></div> <div class="col-lg-4">Burası dolu</div>


Bu şekilde bir boş dörtlük atarak en başa yine ileriye itmiş olursunuz ancak ilk yöntem daha mantıklı bootstrap için ekstra css kodu yazmanıza gerek yok bu yüzden var zaten kendileri.


boostrapta width değeri çalışmıyor css ile genişlik verdiğim zaman kayma olmuyor ben istediğim gibi genişlik verip kayma yapabilmeliyim ama genişlik verdiğimiz elementler neden çalışmıyor onu anlamadım ? çünkü ben hem boostrap tasarım için hemde kendi orjinal tasarım için bir web site yapıcam
______________
özgürlük bir yaşam biçimidir.
Mesaj03.07.2016, 08:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bootstrap'ın kendi ızgara sistemi ile oynarsanız tasarım bozulabilir veya mobil uyumluluğu gidebilir.
Zaten divi genisletmek istiyorsaniz lg-6 gibi değer verebilirsiniz width değeri vermenize gerek yok. Burda önemli olan ızgara dikey olarak 12 ye bölünmüştür. Yani diger diviniz de 6 lık olmalı.
______________
Google Play Developer
Mesaj07.07.2016, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

okanizm yazmış:
Bootstrap'ın kendi ızgara sistemi ile oynarsanız tasarım bozulabilir veya mobil uyumluluğu gidebilir.
Zaten divi genisletmek istiyorsaniz lg-6 gibi değer verebilirsiniz width değeri vermenize gerek yok. Burda önemli olan ızgara dikey olarak 12 ye bölünmüştür. Yani diger diviniz de 6 lık olmalı.


anladım fakat neden width veremiyoruz ?
______________
özgürlük bir yaşam biçimidir.
Mesaj14.07.2016, 00:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

beyazbereliler yazmış:


anladım fakat neden width veremiyoruz ?

Verebilirsiniz anlamsız olur. Grid yapısını incelersniz neden anlamsız olduğunu daha iyi anlarsınız.
______________
Google Play Developer


En son okanizm tarafından 14.07.2016 00:30:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu