Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2008, 12:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Ya lütfen siteme girin ve...

bana eksiklerimi söleyin birde size bir sey sormak istiyorum BEN RESİM EKLİYEMİORUM ERROR DİOR NAPMALIYIM?
Mesaj25.06.2008, 12:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım
hatalarınh
burası bedava sitemi ntanıt bölümüdür soru sorma değil..
Siten Tamalanmadıysa tanıtmayalım kurallara aykırı
aynı başlığı iki defa Açmalayalım...Veya Daha Çok TEkbaşlık kuralına uyalım...
Mesaj25.06.2008, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba..resim eklemek için

1- resimlerimi yönet
2-yeni resim yükle
3-pc den göz at
4-yükle yapmanız lazım

resimleri yüklerken ingilizce karakterleri göz önüne alın..yani büyük i vya küçük ı yok..ö-ü-ş-ğ-ç yok...resimlerin isimleri basit olmalı..boşluk olmamalı...yani

resim-1 olur ama resim 1 olmaz

yada RESIM_1 olur ama RESİM 1 OLMAZ....

bunlara dikkat ederseniz eror problemi olmaz...

direkt resim ilave etmek için resmi sağ tıkla kopyala yapıp sayfanıza yapıştırın...

sitenize girdim..daha başlangıç aşamasında...bir kere ana sayfanız dolu olsun..hergelen ziyaretçiyi ana sayfa karşılar..dolayısı ile gelenin sitenizde kalması buradaki başarınıza bağlı...içerik ve görseller bir sitenin herşeyidir...

yan menüye koyduğunuz arama klozu olmamış..sayfayı bozmuş onu oradan kaldırmak lazım....şu an ona gerek yok...

verceğim kodu ana sayfada kaynak yaptıktan sonra sayfaya ilave ediyorsunuz

Kod:
<table><br />     <tr><br />         <td><br />         <iframe src="http://www.dunyabulteni.net/sondakika/index3.php" height="27" width="1024" frameborder="0" scrolling="No"></iframe><br />         </td><br />     </tr><br /> </table>


aşağıdaki koduda

1- tasarım ayarları
2- gelişmiş ayarlar
3- 2 kutucuk..(bu gelişmiş ayarlardaki ilk kutucukdur)
4-kaydet

Kod:
<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="5013-blue.swf";obj.TimeZone="GMT0200";obj.width=200;obj.height=61;obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>


bunları bi dene sonra gene bakarız..yardıma ihtiyaç olursa mesaj atabilirsin..kolay gelsin...
______________

Takımı Takım Yapan Takım Oyuncularıdır.
Mesaj25.06.2008, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

içeriği zengin bir site ama html kullan biraz sitemize bekleriz
Mesaj25.06.2008, 14:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

o kadar şey yapmışsın ana sayfayı neden yapmadın ki anasayfayıda bence siteni tanıtma amaçlı kullan. Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu