Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2008, 17:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemi Hızlandırmak için kod verilmiştiya bulamadım

Arkadaşlar bir ara görmüştüm ama tekrar bulamadm forumda kapanınca bulamadım ve çokk ihtiyacım var.Tekrar söyleyim burda verilmişti..
Mesaj25.06.2008, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

EVET ÖNCEDEN VARDI AMA KALKMIŞ SİTE HIZLANDIRMA KODU ZATEN BENCE PEK BİR FARK YARATMIYOR. SİTENDEKİ FLASH DOSYALARIN VE RESİMLERİN AĞIRLIKLI OLMAMASI GEREKİYOR. ÖZELLİKLE DE TOPLİSTLERİN BANNERLERİNİN, VB. Exclamation
______________
Mesaj25.06.2008, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flan Filean Flanlan filan onları bizde biliyoruz laf kalabalığı değil kodu istedim..
Mesaj26.06.2008, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş al herhalde bunu arıyon

Kod:
<script type="text/javascript">

/******************************************
* GALE Effect Script- By Altan d.o.o. (http://www.altan.hr/GALE/index.html)
* Visit Dynamic Drive DHTML code library (http://www.dynamicdrive.com/) for full source code
* Last updated Nov 9th, 05' by DD. This notice must stay intact for use
******************************************/

//Configure below to change URL path to the GALE image
var GALEsrc="http://img486.imageshack.us/img486/5819/snow32jx.gif "
// Configure below to change number of snow to render
var no = 10;
// Configure whether GALE should disappear after x seconds (0=never):
var hidesnowtime = 0;
// Configure how much snow should drop down before fading ("windowheight" or "pageheight")
var snowdistance = "pageheight";

///////////Stop Config//////////////////////////////////

var ie4up = (document.all) ? 1 : 0;
var ns6up = (document.getElementById&&!document.all) ? 1 : 0;

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

var dx, xp, yp; // coordinate and position variables
var am, stx, sty; // amplitude and step variables
var i, doc_width = 800, doc_height = 600;

if (ns6up) {
doc_width = self.innerWidth;
doc_height = self.innerHeight;
} else if (ie4up) {
doc_width = iecompattest().clientWidth;
doc_height = iecompattest().clientHeight;
}

dx = new Array();
xp = new Array();
yp = new Array();
am = new Array();
stx = new Array();
sty = new Array();
snowsrc=(snowsrc.indexOf("dynamicdrive.com")!=-1)? "http://img466.imageshack.us/img466/1904/snow3uh.gif" : snowsrc
for (i = 0; i < no; ++ i) {
dx[i] = 0; // set coordinate variables
xp[i] = Math.random()*(doc_width-50); // set position variables
yp[i] = Math.random()*doc_height;
am[i] = Math.random()*20; // set amplitude variables
stx[i] = 0.02 + Math.random()/10; // set step variables
sty[i] = 0.7 + Math.random(); // set step variables
if (ie4up||ns6up) {
if (i == 0) {
document.write("<div id="dot"+ i +"" style="POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;"><a href="http://dynamicdrive.com"><img src='"+snowsrc+"' border="0"></a></div>");
} else {
document.write("<div id="dot"+ i +"" style="POSITION: absolute; Z-INDEX: "+ i +"; VISIBILITY: visible; TOP: 15px; LEFT: 15px;"><img src='"+snowsrc+"' border="0"></div>");
}
}
}

function snowIE_NS6() { // IE and NS6 main animation function
doc_width = ns6up?window.innerWidth-10 : iecompattest().clientWidth-10;
doc_height=(window.innerHeight && GALEdistance=="windowheight")? window.innerHeight : (ie4up && snowdistance=="windowheight")? iecompattest().clientHeight : (ie4up && !window.opera && snowdistance=="pageheight")? iecompattest().scrollHeight : iecompattest().offsetHeight;
for (i = 0; i < no; ++ i) { // iterate for every dot
yp[i] += sty[i];
if (yp[i] > doc_height-50) {
xp[i] = Math.random()*(doc_width-am[i]-30);
yp[i] = 0;
stx[i] = 0.02 + Math.random()/10;
sty[i] = 0.7 + Math.random();
}
dx[i] += stx[i];
document.getElementById("dot"+i).style.top=yp[i]+"px";
document.getElementById("dot"+i).style.left=xp[i] + am[i]*Math.sin(dx[i])+"px";
}
GALEtimer=setTimeout("GALEIE_NS6()", 10);
}

function hidesnow(){
if (window.snowtimer) clearTimeout(snowtimer)
for (i=0; i<no; i++) document.getElementById("dot"+i).style.visibility="hidden"
}


if (ie4up||ns6up){
GALEIE_NS6();
if (hidesnowtime>0)
setTimeout("hidesnow()", hidesnowtime*1000)
}

</script>
Mesaj26.06.2008, 13:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteni hızlandırır tasarımın üstüne yapıştır
Mesaj26.06.2008, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım için teşekkürler
Mesaj01.07.2008, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım için tşekkürler
______________
Mesaj08.07.2008, 18:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet bunu arıyorum sağolunn...
Mesaj10.07.2008, 14:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler. Baya hızlandı site.
Mesaj21.11.2008, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çalışıyo Kod Güzel Bir kod
Mesaj22.11.2008, 13:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

site çok hızlandı teşekkürler ..
Mesaj22.11.2008, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Enteresan Geldi Bana..
______________
Mesaj26.01.2009, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar bu kodu nereye yapıştırmamız lazım?
Mesaj26.01.2009, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

muslumanyarenler yazmış:
Arkadaşlar bu kodu nereye yapıştırmamız lazım?

bu kodu eklemenize gerek yok çünkü; zaten bu kod siteyi hızlandırmak için değil kar yağdırma kodu. ayrıca kodda hatalar var.
mesela write kısmında çift " tırnak ve html kodu için çift " tırnak var o halde ya html kodlarındaki parametre tırnakları \" şeklinde yazılmalıydı yada write tırnakları tek ' tırnak olmalıydı
Mesaj01.02.2009, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu: SİTE HIZLANDIRMAZ BU KOD

bagarasi-fm yazmış:
siteni hızlandırır tasarımın üstüne yapıştır


BU KOD SİTE HIZLANDIRMAZ ARKADAŞLAR
1 BU KOD HATA VERİR EKSİKLİK VAR
2 ZATEN JAVASCRIPT SİTEYİ YAVAŞLATIYOR
3 BU KODUN EKSİKLERİNİ TAMAMLAYIP ÖNCE obfuscator YANİ GİZLEME YAPILIP DAHA SONRA SOURCE FORGE YAPILIP CSS BÖLÜMÜNE EKLE
2 KATTAN DAHA HIZLI ÇALIŞIR TARAYICIN DA SORUN OLMASIN YETER RESİMLERİ HIZLI YÜKLER.DAHA BİR ÇOK ŞEY FLASHLAR OLDUĞUNDA BİLE SİTEYİ KASMAZ..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu