Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.07.2008, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Çok Memnun Kalacaksınız

Reklamcılık hizmetlerinde kesinlikle sınır tanımıyoruz.Amacımız internet reklamcılığında pay sahibi olmak.Bunun için siz site sahiplerine reklam hizmetleri sunuyoruz.Bu hizmetlerimiz;

Ücretli Reklam


Bu Reklamlardan Nasıl Yararlanabilirim?

Ücretli Reklam

Ücretli reklamda ki amacımız hem daha professionel hemde daha çok kazançlı çıkmak nasıl mı? Çok kolay 4 önemli yayın kuruluşumuzda harika bannerlerle harika alanlarda reklam avantajı, ayrıca ücretli reklam veren sitelerin reklamları birçok FORUM sitesinde de yapılmaktadır.Biz ücretli reklam veren site sahiplerine de ayrıca sitelerine günlük 30 ile 50 arasında değişen bir ziyaretçi kışi sağlıyoruz.Bu rakam normalde 100 kişiyide buluyor.

Peki Ücretli Reklam Ne Kadara Mal Oluyor?

Biz ücretli reklam aldığımız sitelerden kesinlikle para talep etmiyoruz.Biz ücretli reklam aldığımız sitelerden 10 ile 20 kontör arasında bir kontör talep ediyoruz.Emin olun ki Ücretli reklam tyarifemizle siteniz de 1 ayda nereden baksanız 1000 ziyaretçi sağlıyoruz.

Peki Ücretli Reklam Verdiğim Takdirde Reklamım Hangi Sitelerde Yayınlanacak?

Bu konuda da firmamız çok önemli işler yapıyor.Reklamlarınız

www.bahiscicenter.tr.gg I www.sanal-reklam.tr.gg

Yukarıda ki sitelerde yayınlanacaktır.Yukarıda ki siteler günde ortalama toplam 1000 ziyaretçi kazanmaktadır.Bu durumda ise bu ziyaretçilerin % i direk olarak size aktarımı sağlanmaktadır.Bu fırsatı kaçırmamak ve Uygun kontör tarifelerinden yararlanmak için Tıklayın.

muhakak beklişyoruz www.sanal-reklam.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu