Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.07.2008, 13:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Favicon Sorunu

RESİM LİNKİ: http://www.hizliresim.com/2008/7/2/2369.jpg

Arkadaşlar ben faviconu ekstralardan seçiyorum. 16*16 olarak hazırladığım resmi seçiyorum. Ekstrayı aktive ediyorum. Web sayfama giriyorum. Belirlediğim 16*16 boyutlarındaki faviconum gözükmüyo. YARDIM PLS...
Mesaj02.07.2008, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

tarayıcından kaynaklanıyor
normalde gözüküyor
mozilada dene
______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj02.07.2008, 14:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayır normalde gözükmesi lazım

internet explorer heralde tüm sitelerdekini göstermiyor hatta çoğu kişi eksralardan yapıyor.....


kodlar var o kodları deneyin...


(şahsen bende baya uğraştım yapamadım kodlarla yapmayı beceren var şansını dene bence kodu meta taglere yapıştırıyon heralde )
Mesaj02.07.2008, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

mozillada yaptığın zamanda explorerde görüzmeyecek
tüm browserlerde görünmesi için awant browserde yapman yeterli olacaktır Wink
Mesaj02.07.2008, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

marasultraslan yazmış:
mozillada yaptığın zamanda explorerde görüzmeyecek
tüm browserlerde görünmesi için awant browserde yapman yeterli olacaktır Wink


explorerde yapmışsa Question
Mesaj02.07.2008, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

buldunya yazmış:
marasultraslan yazmış:
mozillada yaptığın zamanda explorerde görüzmeyecek
tüm browserlerde görünmesi için awant browserde yapman yeterli olacaktır Wink


explorerde yapmışsa Question


zaten explorerden yapmış olmamış
explorerde yapsada çoğu zaman sadece explorerde görünür Wink
Mesaj02.07.2008, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

marasultraslan yazmış:
buldunya yazmış:
marasultraslan yazmış:
mozillada yaptığın zamanda explorerde görüzmeyecek
tüm browserlerde görünmesi için awant browserde yapman yeterli olacaktır Wink


explorerde yapmışsa Question


zaten explorerden yapmış olmamış
explorerde yapsada çoğu zaman sadece explorerde görünür Wink


anlamadım :S
Mesaj02.07.2008, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
explorerde yapsada çoğu zaman sadece explorerde görünür


zaten explorerde yapıyor çoğu kişi neden olmuyor o zamn :S=?


En son buldunya tarafından 02.07.2008 17:22:16 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj02.07.2008, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

buldunya yazmış:
Alıntı:
explorerde yapsada çoğu zaman sadece explorerde görünür


zaten explorerde yapıyor çoğu kişi neden olmuyor o zamn :S=?


bilmiyorum önceden sorun yoktu teknik olabilir ...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu