Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.07.2008, 08:10 (UTC)    
Mesaj konusu: banner sorunu

Arkadaşlar ben banner yapma sitesinden banner yapıyorum,kodu yapıştırıyorum ama benim siteme değilde bannerin kendi sitesine yönleniyor tıklayınca.nasıl kendi siteme yönlendiririm.

®ysnsen
lütfen başlıklarınızı küçük harfle açın...


En son silahasretii tarafından 03.07.2008 09:33:29 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj03.07.2008, 08:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Banner kodunu buraya koyarmısınız...
Mesaj03.07.2008, 08:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodda
Kod:
a href= Site url si

kısmına kendi siteni yaz
______________



Mesaj10.09.2008, 18:39 (UTC)    
Mesaj konusu: bakarak dene

kardeşim html kodunda yönlendiği sitenin adını bul kendi sitenin adını yaz yerine o zaman sorun kalmaz

Mesaj10.09.2008, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu: www.htlmkod-merkezi.tr.gg

kardeş şimdi o yaptığın kodda sitenin adı yazar onu siliyorun genelde tıknak işaretleri arasına koyulur tırnak işaretlerini sakın silme sonra tırnak işaretlerinin yerine senin yönlendirmesini istediğin url yi ekle

veya yaptığın botona sağ tıkla özelliklerden url sını kopyala
ağağıda verdiğin koda yapıştır ve her sayfaya bunu ekle
Kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav{background-image:url(HTTP:// RESMİN URL ADRESİNİ BURAYA YAZ);}
-->
</style>



______________
Arrow HTLMKOD PAYLAŞIM MERKEZİ
Arrow HER HAFTA GÜNCELLENEN SİTEMİZDE
Arrow GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ Idea www.htlmkod-merkezi.tr.gg Idea


Mesaj10.09.2008, 19:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: www.htlmkod-merkezi.tr.gg

htlmkod-merkezi yazmış:
kardeş şimdi o yaptığın kodda sitenin adı yazar onu siliyorun genelde tıknak işaretleri arasına koyulur tırnak işaretlerini sakın silme sonra tırnak işaretlerinin yerine senin yönlendirmesini istediğin url yi ekle

veya yaptığın botona sağ tıkla özelliklerden url sını kopyala
ağağıda verdiğin koda yapıştır ve her sayfaya bunu ekle
Kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav{background-image:url(HTTP:// RESMİN URL ADRESİNİ BURAYA YAZ);}
-->
</style>




kullanıcı ne tür yardım sagladıgınız anlamış degilim.

vermiş oldugunuz. kod

sol taraf arka plan rengini belirler..

yanlış bir bilgi veriyosunuz..kullanıcıları çıkılmayacak yanlışlara sokmayın....


forumda dogru ve yerinde bir yardım saglamanızı dileim. Razz
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj10.09.2008, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu: www.htlmkod-merkezi.tr.gg

ARBONDAN KAÇMAMIŞ ÖZÜR YANLIŞ KOD VERMİŞİM BEN BUTON KODUNA AKLIM GİTMİŞ YUKARIDAKİ KODU ARKADAŞLAR BUTON SİTİLLERİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KULLANABİLİRLER

ARKADAŞA GELİNCE DEDİĞİMİ TEKRARLIYORUM ALDIĞI KODDAKİ SİTENİN URL SİNİ SİLSİN VE KENDİ YÖNLENDİRMEK İSTEDİĞİ URL Yİ EKLESİN
______________
Arrow HTLMKOD PAYLAŞIM MERKEZİ
Arrow HER HAFTA GÜNCELLENEN SİTEMİZDE
Arrow GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ Idea www.htlmkod-merkezi.tr.gg Idea


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu