Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.07.2008, 07:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Google kendi dünyasını açtı


Google, en yeni servisi olan Lively ile sanal dünyanın sınırlarını zorluyor. Yeni sitede, kendinize yeni bir dünya oluşturabiliyorsunuz. Üstelik her şey canlı.

Google Lively, dün akşam sessiz sedasız bir şekilde hayata geçirildi. Google hesabınız ile giriş yapabildiğiniz web sitesinde, tıpkı Second Life'ta olduğu gibi bir yöntem izleniyor.

Adobe Flash teknolojisi ile hazırlanan sistemde, kendi odanızı oluşturduğunuz gibi, popüler odalara da giriş yapabiliyorsunuz. Odalar içerisindeki nesnelerle etkileşime geçmenin yanı sıra, o alanda bulunan kişilerle de sohbet edebiliyorsunuz.

Yazılım Desteği

Google Lively'i en iyi şekilde kullanmak için bilgisayarınıza küçük bir yazılım kurmanız gerekiyor. Buraya tıklayarak yazılımı indirebilirsiniz. Kısa süreli bir kurulumdan sonra www.lively.com adresine gidip giriş yaparak kendi odanızı ve kimliğinizi oluşturabiliyorsunuz.

Bu servisin Türkçe dil desteği şimdilik bulunmuyor. İlk izlenimlerimizde, gelenlerin sistemi çözmeye çalıştığı yönünde. Çoğunluğu ise uzak doğudan gelen Google kullanıcıları oluşturuyor.


Kaynak: ShiftDelete.Net
______________
Www.FaLoG.Tr.Gg
Mesaj10.07.2008, 21:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben google nin çaışma alanını gördüm süper bi yer
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu