Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.07.2008, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu: sayfa başlığı_?

Sayfa başlığını nasıl kaldırabilirim..bu konu eskiden aççılmıştı konular silindiğinden bulamadım..

site başlığı demiyorum sayfa başlığı diyorum

(ör.ana sayfadasın sitede üstte ana sayfa yazıyor, forum bölümündesin üstte forum yazıyor o )


En son supermp tarafından 10.07.2008 19:27:53 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj10.07.2008, 20:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

şu kodu dene

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_headline{visibility:hidden;}
</style>


tasarım üstüne koyup dene
______________
impossible is nothing
Mesaj10.07.2008, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: sayfa başlığı_?

supermp yazmış:
Sayfa başlığını nasıl kaldırabilirim..bu konu eskiden aççılmıştı konular silindiğinden bulamadım..

site başlığı demiyorum sayfa başlığı diyorum

(ör.ana sayfadasın sitede üstte ana sayfa yazıyor, forum bölümündesin üstte forum yazıyor o )


Tam Olarak Nasıl Kaldırılacağını Bilmiyorum Ama ;

Sitenizin Yazı Renk Ayarlarını O Yazının Bulunduğu Bandın Rengi İle Aynı Yaparsanız Yazı Görünmez Hale Gelebilir Wink

Site Yazı Rengini Ayarlamak İçin ;

==>Sitene Giriş
==>Tasarım Ayarları
' ndan Standart Yazı Rengini Değiştirebilirsiniz..

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj10.07.2008, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler Smile ama kaldırmnda kötü olur çünkü googlede filan site başlıkları önede olur
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Mesaj11.07.2008, 06:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenercafe yazmış:
şu kodu dene

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_headline{visibility:hidden;}
</style>


tasarım üstüne koyup dene


yok olmadı o kodu bende kendim yazıp koymuştum olmadı
______________
Mesaj11.07.2008, 08:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

supermp yazmış:
fenercafe yazmış:
şu kodu dene

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_headline{visibility:hidden;}
</style>


tasarım üstüne koyup dene


yok olmadı o kodu bende kendim yazıp koymuştum olmadı


Benim Söylediğim Yolu Denediniz Mi.. Bir İhtimal Olabilir Wink

Bir Deneyin...

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj11.07.2008, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
supermp yazmış:
fenercafe yazmış:
şu kodu dene

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_headline{visibility:hidden;}
</style>


tasarım üstüne koyup dene


yok olmadı o kodu bende kendim yazıp koymuştum olmadı


Benim Söylediğim Yolu Denediniz Mi.. Bir İhtimal Olabilir Wink

Bir Deneyin...

Saygılarımla...

aynı olmaz tamamen kaldırmalıyım
______________
Mesaj11.07.2008, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

supermp yazmış:
ironarchives yazmış:
supermp yazmış:
fenercafe yazmış:
şu kodu dene

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_headline{visibility:hidden;}
</style>


tasarım üstüne koyup dene


yok olmadı o kodu bende kendim yazıp koymuştum olmadı


Benim Söylediğim Yolu Denediniz Mi.. Bir İhtimal Olabilir Wink

Bir Deneyin...

Saygılarımla...

aynı olmaz tamamen kaldırmalıyım


Aynı Olmaz Diyerek : Aynı Yapılmıyor Mu Demek istiyorsunuz. ?
Yoksa Tasarımınız Bozulacak Diye Yapmak Mı İstemiyorsunuz...

Eğer Aynı Renk Yapamıyorsanız Yardımco Olabilirim O Konuda...

Saygılarımla...
______________
www.ironarchives.tr.gg
Mesaj11.07.2008, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ironarchives yazmış:
supermp yazmış:
ironarchives yazmış:
supermp yazmış:
fenercafe yazmış:
şu kodu dene

Kod:
<style type="text/css">
td.edit_headline{visibility:hidden;}
</style>


tasarım üstüne koyup dene


yok olmadı o kodu bende kendim yazıp koymuştum olmadı


Benim Söylediğim Yolu Denediniz Mi.. Bir İhtimal Olabilir Wink

Bir Deneyin...

Saygılarımla...

aynı olmaz tamamen kaldırmalıyım


Aynı Olmaz Diyerek : Aynı Yapılmıyor Mu Demek istiyorsunuz. ?
Yoksa Tasarımınız Bozulacak Diye Yapmak Mı İstemiyorsunuz...

Eğer Aynı Renk Yapamıyorsanız Yardımco Olabilirim O Konuda...

Saygılarımla...


hayır tasarım bozulur o yüzden normalde kodu war konular silindiğinden o kodda giddi...
______________
Mesaj11.07.2008, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilen yokmıu ?
______________
Mesaj11.07.2008, 19:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadasım o tasarım la ilgili bişey istersen sana tasarım kodu verebilirim o tasarımda dediklerin cıkmıyor
______________
Mesaj11.07.2008, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şunu Dene Birde ;

Kod:
<style type="text/css">
         <!--
                  h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
</style>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu