Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.07.2008, 08:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Beyşehir İlçesinde Yaşayanlar Girin

Yakında ilçemizde İsmail yk konseri var tüm hemşerilerimiz davetli hatta herkes davetli işte haberin ayrıntıları:


Festival programı açıklandı :


Bu yıl 5 ncisi düzenlenecek olan Beyşehir Kültür, Sanat, Turizm ve Göl Festivali programı açıklandı.

04/07/2008




BEYŞEHİR- Bu yıl 5 ncisi düzenlenecek olan Beyşehir Kültür, Sanat, Turizm ve Göl Festivali programı açıklandı.



Festivalin bu yıl 5 ncisi olması münasebetiyle festival programının 5 gün süreceği ve açıklanan programda ufak tefek değişikler olabileceği bilgisi verildi.



23 Temmuz Çarşamba günü 17:30-18:30 saatleri arasında anıt meydanında düzenlenecek programla festivale start verileceğini belirten Beyşehir Belediya Başkanı Nazif Tekinöz festival programını şöyle açıkladı; “ 1 nci gün; Anıt meydanında mehteran gösterileri ve ardından atlı yürüyüş ve gösterilerle festival alanına gidilerek Festival meşalesinin tutuşturulmasının ardından protokol konuşmaları, yerel ürünler tanıtım standlarının açılışı ve panayır etkinlikleri olacak. Akşamında ise yerel ve mahalli sanatçılarımızın konserleri olacak, festivalimizin gününün de uzun olması ve önceki festivallerde ihmal ettiğimiz Beyşehir çevresinde müzikle uğraşan guruplarımıza ve mahalli sanatçılarımıza ayırmak istedik.

24 Temmuz Perşembe günü saat 12:00’de önceki günlerde yapmış olduğumuz Uluslar arası Fotoğraf yarışmasının sergi açılışı bedestende yapılacak. 17:00-20:00 arasında minikler karakucak güreş müsabakaları ve Hüseyin Turan konseri var.



25 Temmuz Cuma günü festival alanında panayır etkinlikleri devam ediyor akşamında ise; Yaman ve Mustafa Açıkses konserleri, 26 Temmuz Cumartesi günü Göl üzerinde etkinliklerimiz olacak, saat 11:00’de başlayacak. Motorlu tekne yarışları, yüzmeyarışları ve dalgıç gösterileri, yağlı direk üzerinde yürüme ve jet ski gösterileri planlandı. 20:00-21:00 arası milli sporcularımızın, tekvandocularımızın ve kick bokscularımızın gösterileri ve takibinde halk oyunları gösterileri ve konserler olacak. Festivalin son günü olan 27 Temmuz Pazar günü; 15:30’da çeşitli kategorilerde at yarışlarımız olacak. Akşamında ise muhteşem bir konserimiz var. Beyşehirli gençlerimizin istekleri doğrultusunda İsmail YK festivalimizin son gecesine konuk olacak.”



Ayrıca Tekinöz; festivalin son günü, festival alanında yeni su kaynağının açılışının, Beyşehir halkıyla birlikte temsili olarak yapılacağını belirti.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu