Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.07.2008, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemdeki Boşluk





gayet açık bir soru
______________
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216044721_8396_305_0_405_39_8_1_12" type="text/javascript"></SCRIPT>


En son banner-mekani tarafından 16.07.2008 12:38:11 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj16.07.2008, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

tavsite et kodunu başka bir yere alırsan kaybolur
Mesaj16.07.2008, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:

<style type="text/css"> <!--
td.edit_below_nav{visibility:hidden;}
td.edit_navi_headbg{background-image:url(URL);}
--></style>
Mesaj16.07.2008, 12:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

hala düzelmedi
______________
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216044721_8396_305_0_405_39_8_1_12" type="text/javascript"></SCRIPT>
Mesaj16.07.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

banner-mekani yazmış:
hala düzelmedi


bende düzgün görünüyor mavi yer kalkmış...
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GG.
Mesaj16.07.2008, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

i-e de dene
frefoxda öyle olabilir

______________
Mesaj16.07.2008, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayır düzelmemil sadece mavi görünmesi gidiyor explorer de. alttaki sponsor sitelerimiz yeri oradaki boşluk yüzünden yukarı gelmiyor. onu demek istiyorum.
______________
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216044721_8396_305_0_405_39_8_1_12" type="text/javascript"></SCRIPT>


En son banner-mekani tarafından 16.07.2008 13:09:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.07.2008, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardım edebilecek kimse yok mu?
______________
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216044721_8396_305_0_405_39_8_1_12" type="text/javascript"></SCRIPT>
Mesaj16.07.2008, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımınız ıceblue tasarıma giydirme bir tasarım olduğu için böyle olması biraz normal.

http://80.190.202.79/pic/o/ormela/sellalehareketligif.gif

şu resmi kaldırırsan biraz daha yakşacak ve bu resmin altında veya
reklam bölümünün üstünde <br> kodları var olabilir bunları kaldır

______________
Mesaj16.07.2008, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu resimleri falan koymadan öncede böyle idi. tasarımın bir yerinde kod hatası vardır diye düşünüyorum ama azbuçuk kod bilgimle bir şey anlayamadım.
______________
<SCRIPT src="http://www.flashvortex.com/hosted.php?id=2_1216044721_8396_305_0_405_39_8_1_12" type="text/javascript"></SCRIPT>
Mesaj16.07.2008, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25644

burayı incele
bak orda esit bellow v.s bişeyler yazıyor yani tasarım üzerindeki düzenlemeler.
tasarımdan orayla ilgili kodu düzenlersen
sorun düzelir

______________
Mesaj17.07.2008, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

ysnsen yazmış:
i-e de dene
frefoxda öyle olabilir


Doğru çünkü bende siteme firefox'da girince daha değişik gözüküyor.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu