Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.07.2008, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu: flash'ın kodunu alma

mesela bende flash animasyon var.dreamweaverdan denedim kodunu aldım yapıştırdım olmadı.onun koduna nasıl ulaşabilirim vede siteme nasıl koyabilirim .


En son ikibaslikoyu tarafından 16.07.2008 14:55:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.07.2008, 14:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardım edecek kimse yokmu
Mesaj16.07.2008, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka bir siteden upload ederek alabilirsin.
örneğin fileden.com

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj16.07.2008, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

site ingilizce bişe anlamadım.başka bi yolu yokmu
Mesaj16.07.2008, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka bir yolu yok herhangi bir upload servisinden upload etmen lazım

http://www.yourfilehost.com/flash_upload.php

burayı dene add files to upload tıkla daha sonra flash dosyanıseç ve kaydet

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj16.07.2008, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj16.07.2008, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu: upload

www.ww6.com upload etme sitesi Mr. Green


En son ucanruzgar tarafından 16.07.2008 15:52:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj16.07.2008, 18:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.swfupload.com/ dediğin siteye girdim linki aldım ama dw nin neresine koyacam .koydum.sitemede ekledim açmıyo
Mesaj16.07.2008, 18:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

anlayan birisi cvp yazsın lütfen
Mesaj16.07.2008, 19:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitede flash ekle butonu var ordan ekleyebilirsin.

veya şu kodu dene


Kod:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0"
width="934" height="140" align="middle" id="Ajdar">
<param name="movie" value="Ajdar.swf" />
<param name="quality" value="High" />
<param name="wmode" value="transparent">
<param name="base" value="Ajdar.swf">
<embed src="images/Ajdar.swf" quality="High" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" width="200" height="150"
wmode="transparent" base="Ajdar.swf" name="Ajdar"></embed>
</object>


bu link yerine kendi flash linkinizi koyun
______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj16.07.2008, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

burayıda inceleyebilirsin.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25690

ikinci resimden sonrasını kendi linkini göz önünde bulundurarak gerçekleştir

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj18.07.2008, 08:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

o kodlar la olmuyor.onda ajdar falan yazıyo.upload yaptıktan sonra bana verilen linki nereye yapıştıracağım
Mesaj18.07.2008, 09:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

ysnsen yazmış:
burayıda inceleyebilirsin.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25690

ikinci resimden sonrasını kendi linkini göz önünde bulundurarak gerçekleştir


bu şekilde denesene.
oyun linki yerine kendi linkini ekle
veyda vey sen url yi ben yapıp atayım sana

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Mesaj18.07.2008, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj18.07.2008, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<embed src="http://www.swfupload.com/view/117528.htm" width="537" height="342" type="application/x-shockwave-flash" play="true" loop="true" menu="true"></embed>


width = genişlik demek kodda bu sayıyı yükseltertek genişliğini ayarlayabilirsin.

height : yükseklik demek yine bunuda kodda ayarlayabilirsin.

______________
İmzanız 3 satırı geçmemelidir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu