Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.07.2008, 07:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Buton kodunu nereye eklicem

arkadaşlar buton siteleri var ama kodu aldıgımda nereye yapıştırmam lazım teşekkürler şimdiden
Mesaj17.07.2008, 07:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın Üstüne.
Mesaj17.07.2008, 07:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav{background-image:url(HTTP:// RESMİN URL ADRESİNİ BURAYA YAZ);}
-->
</style>
Mesaj17.07.2008, 07:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

url yazan yereme kodu yazıp tasarımüsründdeki gibi yeremi yapıştırcam
tam anlmadım mam
Mesaj17.07.2008, 07:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

RESMİN URL Sİ İÇİN İSTEDİGİNİZ BUTONUN ÜSTÜNE SAG TUS YAPIP URL Yİ ALABİLİRSİNİZ(RESMİN URL ADRESİNİ BURAYA YAZ)KISMINA YAPISTIRIN
SONRA GELİŞMİŞ AYARLARDAN TASARIMIN ÜZERİNDEKİ YAZI ADLI KUTUCUGA YAPISTIRIN
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu